SON DAKİKA



Haber > Magazin > Şeyma Subaşı: Aşka inanıyorum

Şeyma Subaşı: Aşka inanıyorum

23 Mart 2021 Salı - 11:33




Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla adından sıkça söz ettiren Şeyma Subaşı, Mısırlı iş insanı sevgilisi Mohammad Alsaloussi ile romantik bir paylaşım daha yaptı. Instagram hesabından beraber fotoğraflarını paylaşan Subaşı, "Bu birinin yaşayabileceği en muhteşem duygu" ifadelerini kullandı.





Instagram'da üç milyon takipçisi bulunan ünlü fenomen Şeyma Subaşı, Mısırlı iş insanı sevgilisi Mohammed Alsaloussi ile ilişkisine devam ediyor. Aşk dolu pozları ile gündemden düşmeyen ikili, yeni karelerini paylaştı.

Subaşı, sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğraflara "Aşka gerçekten inanıyorum. Bir ruh eşine sahip olma hissi ve gerçekten ev diyebileceğiniz bir yer. Yara izlerini yok edebilen ve bunun yerine kalplerimizi neşeli anlarla doldurabilen sevginin gücüne inanıyorum."

"İşte bu yüzden aşka inanıyorum. Tek bir bakışın büyüsüne. Bu birinin yaşayabileceği en muhteşem duygu...Genç ve yaşlı sevgilim! (Genç olabilir ama yaşının çok ötesinde bilge. Çok olgun ama aynı zamanda komik ve enerji dolu. Gerçek bir erkek!) Seni çok seviyorum!" mesajını yazdı.

'PERİ MASALINA HOŞ GELDİNİZ'

Şeyma Subaşı, sevgilisine doğum günü sürprizi yaptığı anları sosyal medya hesabından paylaşmış ve binlerce beğeni almıştı. Subaşı, karelerine "Herkesin gerçek aşk partnerini bulmasını diliyorum... Şeyma'nın peri masalına hoş geldiniz!" notunu düşmüştü.

​​​​​​​

ADINI DÖVME YAPTIRMIŞTI

Ünlü fenomen, Instagram'ın hikaye bölümünden yaptığı paylaşımlarla yeni dövmesini takipçilerine göstermiş, sevgilisi Mohammed Al Saloussi'nin adını "Meedo" olarak koluna yazdırdığı ortaya çıkmışt


Mohammed Alsaloussi ile birlikteliğinin birinci ayını kutlayan Subaşı, gönderilerine, "Bir ayda tüm dünyadaki favori insanım oldun. Seni çok seviyorum, Melisa’dan sonraki ikinci her şeyim" mesajını yazmıştı.

'PERİ MASALINA HOŞ GELDİNİZ'

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap