SON DAKİKA



Haber > Magazin > Şeyma Subaşı: Ananas gibiyim

Şeyma Subaşı: Ananas gibiyim

09 Şubat 2021 Salı - 11:51




Mısırlı Mohammed Al Saloussi ile aşk yaşayan Şeyma Subaşı, yeni pozlarını Instagram hesabından yayınladı. Subaşı, gönderilerine, "Ananas gibiyim. Dışarıdan güçlü, içeriden yumuşak ve tatlı... Üzerinde de bir tacı olan" notunu düştü.





Guido Senia'dan ayrıldıktan sonra Mısırlı Mohammed Al Saloussi ile aşk yaşamaya başlayan Şeyma Subaşı, yeni fotoğraflarını paylaştı.

Subaşı, uzun süredir Miami'de yaşıyor. 30 yaşındaki Subaşı, siyah askılı büstiyeri ve şortu ile poz verdi. Şeyma Subaşı, bu kareleri sosyal medya hesabından, "Ananas gibiyim. Dışarıdan güçlü, içeriden yumuşak ve tatlı. Üzerinde de bir tacı olan" notuyla paylaştı.

DIŞARIDAN GÜÇLÜ, İÇERİDEN YUMUŞAK VE TATLI

Şeyma Subaşı, bu kareleri sosyal medya hesabından, "Ananas gibiyim. Dışarıdan güçlü, içeriden yumuşak ve tatlı. Üzerinde de bir tacı olan" notuyla paylaştı.

GÖSTERİŞ YAPMIYORUM

Subaşı, sevgilisinin siyah renkli lüks otomobili ile verdiği pozları takipçileriyle paylaşmıştı. Sevgilisinin aracını sergileyen Şeyma Subaşı, yayınladığı gönderilere, "Gösteriş yapmıyorum, sadece kanatlarımı gösteriyorum" notunu düşmüştü.


Subaşı, daha önce de Cadılar Bayramı partisine katılmadan önce Mısırlı sevgilisine ait olduğu öne sürülen lüks bir otomobili Instagram hesabından yayınlamıştı.

FAVORİ İNSANIM OLDUN

Şeyma Subaşı, Mohammed Al Saloussi ile birlikteliğinin birinci ayını, "Bir ayda tüm dünyadaki favori insanım oldun. Seni çok seviyorum, Melisa’dan sonraki ikinci her şeyim" sözleriyle kutlamıştı.

SAATİ OLAY OLMUŞTU

Subaşı, geçtiğimiz ay sevgilisi ile verdiği bu pozu sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaşmıştı. Sevgilisinin yüzünü yine gizlediği görülen 30 yaşındaki Şeyma Subaşı'nın lüks marka saati de dikkatlerden kaçmamıştı.

 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
1
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap