SON DAKİKA



Haber > Magazin > Şevval Şahin: İnsanlar bunu özentilik olarak algılıyor

Şevval Şahin: İnsanlar bunu özentilik olarak algılıyor

09 Ekim 2020 Cuma - 14:55




Katıldığı YouTube programında yarı Türkçe yarı İngilizce konuşmasıyla eleştirilen 2018 Türkiye güzeli Şevval Şahin, konuyla ilgili açıklama yaptı. Şahin, "6 yaşımdan sonra İngiltere'de büyüdüm. 18'ime kadar Türk arkadaşım yoktu. İngilizce ana dilim. Türkçemi iyi bir seviyeye taşıdığıma inanıyorum ama linç yiyorum. İnsanlar bunu özentilik olarak algılıyor" dedi.





YouTube'da katıldığı bir programda beslenme şeklinden bahseden 2018 Türkiye güzeli Şevval Şahin, yarı Türkçe yarı İngilizce konuşmasıyla eleştiri oklarının hedefi oldu.

Dondurmaya "ice cream", çikolataya "chocolate" diyen Şahin'in sözleri sosyal medyada ti'ye alındı.

21 yaşındaki Şevval Şahin, gelen eleştiriler sonrası sosyal medya hesabından konuyla ilgili açıklama yaptı. "6 yaşımdan sonra İngiltere'de büyüdüm" diyen Şahin, "18'ime kadar Türk arkadaşım yoktu. İngilizce ana dilim. Türkçemi iyi bir seviyeye taşıdığıma inanıyorum ama linç yiyorum. İnsanlar bunu özentilik olarak algılıyor" ifadelerini kullandı.

İşte Şevval Şahin'in dikkat çeken o konuşması: "Buradan çıkınca lunch'a (öğle yemeği) giderim. 8-9 gibi de akşam yemeği yerim. Sonra da benim binge eating modum (tıkınırcasına yeme) oluyor.Netflix and chill (dinlenme) yaparken ice cream (dondurma) olsun chips (cips) olsun chocolate (çikolata) olsun yiyorum yani. Junk food (abur cubur) tarafın hepsi var."

Bir süredir Yiğit Marcus Aral ile aşk yaşayan Şevval Şahin, geçtiğimiz haftalarda sevgilisinin doğum gününü kutlamak için Rumelihisarı'ndaki bir yalıyı kiralayarak, arkadaşları ile eğlenmişti.


Çiftin partisinden kısa bir süre sonra Aral'ın corona virüs testinin pozitif çıkması, davetlileri tedirgin etmişti. 2018 Türkiye güzelinin, 10 kişinin corona virüs testinin pozitif çıktığını ve abartıldığı kadar vakanın olmadığını dile getirmesi bazı sosyal medya kullanıcılarını kızdırmıştı.

Şahin, geçtiğimiz günlerde de corona virüs tedavisi gördükten sonra iyileşen sevgilisi ve arkadaşları ile birlikte 21. yaşını kutlamıştı. Yakın çevresi ile yine bir partide buluşan Şahin'in sosyal mesafesiz ve tedbirsiz eğlencesi, sosyal medyada bir kez daha tepki görmüştü.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap