SON DAKİKA



Haber > Magazin > Şevval Şahin’den 'disko' koleksiyonu

Şevval Şahin’den 'disko' koleksiyonu

01 Aralık 2021 Çarşamba - 17:09




Türkiye güzellerinden Şevval Şahin de kendi koleksiyonunu çıkaran ünlüler kervanına katıldı. Moda okuyan ünlü model, tasarım aşamasından modelliğine kadar koleksiyona kendi ruhunu kattı.





Ünlü model Şevval Şahin“J By X SEVVAL SAHIN” adını verdiği yeni koleksiyonunun heyecanını yaşıyor. Sekiz parçadan oluşan “Disco Dream” konseptli koleksiyonu yarın yapılacak görkemli bir davette tanıtacak olan model, tasarımlarını internette ve mağazada satışa sunacak.

Şevval Şahin’den 'disko' koleksiyonu
Hürriyet'ten Mehmet Üstündağ'ın haberine göre, Üniversitede sanat ve moda eğitimi aldığı için bu tür çalışmalara oldukça yatkın olan Şevval Şahin, tasarım aşamasının ardından en iyi sonucu alabilmek için uzun süre koleksiyonun provalarını yapmış.

Şevval Şahin’den 'disko' koleksiyonu
Tebrik etmek için aradığım Şahin, çok heyecanlı olduğunu söyleyerek, tasarımlarda çok farklı kumaşlar kullandıklarını anlattı. Koleksiyonun modelliğini de kendisi yapan Şahin, kişisel tarzından ve beğendiği trendlerden ilham aldığını söyledi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap