SON DAKİKA



Haber > Magazin > Seviyor bu hayatı

Seviyor bu hayatı

15 Eylül 2021 Çarşamba - 09:44




Önceki gün 22 yaşına basan Şevval Şahin, doğum gününü, "İyi ki doğdum, seviyoruz bu hayatı!" sözleriyle kendisini eleştirenlere mesaj olarak algılandı.





Ünlü manken Şevval Şahin ile Yiğit Marcus Aral, geçtiğimiz aylarda iki yıldır devam eden aşklarını bitirme kararı almıştı. Daha sonra ilişkilerine bir şans daha vermeye karar veren çift, yeniden bir araya gelmişti.2 yıl boyunca ayrılıkları da dahil olmak üzere pek çok skandala imza atmışlardı birlikte. 

Yasaklı dönemde verdikleri partiler, o partiler yüzünden korona olanlar, Türkçe'yi zor konuşması, İstiklal Marşı krizi ve son olarak Sabancılar'ın küçük oğlu Kerem Kamışlı'nın denize atılması.. Hepsi ama hepsi çok konuşuldu, çok tartışıldı. Şevva Şahin'i kimi linç ediyor, kimi "Artık rahat bırakın" diyordu.

şevval şahin

 O ise özgüvenini ve kendini hiç düşürmüyordu. Kimse Şevval Şahin'i kışlık kıyafetlerle görmemişti. Her zaman bikini ya da askılı görmeye alışkın olduğumuz Şevval Şahin ve sevgilisi Yiğit Marcus Aral, her daim tatilde lük yaşantısıyla göz önündeydi. 

şevval şahin bali


 

MARCUS'TAN ROMANTİK KUTLAMA 

Ayrılıklarının ardından ilişkilerine ikinci bir şans veren ikiliden Şevval Şahin önceki gün 22 yaşına bastı. Yiğit Marcus Aral ise sevgilisiyle birlikte çekilen bir dizi fotoğrafını, "Doğum günün kutlu olsun aşkım..." sözleriyle paylaştı. Şevval Şahin'e takipçilerinden doğum günü mesajları yağmıştı. 

YİĞİT MARCUS ARAL ŞEVVAL SAM

"SEVİYORUZ BU HAYATI"

Askılı mavi elbisesi ile verdiği pozları yayınlayan Şahin, "İyi ki doğdum. Önümüzdeki hayatı yaşamak için çok heyecanlıyım. Seviyoruz bu hayatı" notunu düştü.
 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap