SON DAKİKA



Haber > Magazin > Sevinç Kıranlı'dan ilginç itiraf

Sevinç Kıranlı'dan ilginç itiraf

10 Aralık 2019 Salı - 15:14




ATV ekranlarının reyting rekortmeni dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın oyuncusundan şaşırtan bir itiraf geldi.





Beş sezondur ATV ekranlarında yayın serüvenine başarıyla devam eden Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın kadrosunda yer alan ve 'Hatice' rolünü canlandıran Sevinç Kıranlı, şaşırtıcı açıklamalara imza attı.

Haber7'de yer alan habere göre, her sahnesinin izleyicisi tarafından soluk soluğa takip edildiği Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde Hatice rolüyle beğeni toplayan Sevinç Kıranlı, Dizi TV kameralarına önemli bir itirafta bulunurken sette aile gibi olduklarını özellikle vurguladı.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da Hatice karakteriyle seyircisinin karşısına geçen Sevinç Kıranlı, dizide hamile rolünü canlandırırken aslında gerçek yaşantısında da hamile olduğunu belirterek, dokuz aylık hamilelik sürecini de sette geçirdiğini söyledi. 

23 yıldır oyunculuk kariyerine devam eden ve ilk olarak Mahallenin Muhtarları isimli dizi projesiyle ekran yolculuğuna atılan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz oyuncusu Sevinç Kıranlı; "Hatice karakteri hamileydi ama ben gerçek hayatta hamileydim. Şu anda 3,5 yaşında bir oğlum var. O da benimle birlikte karnımda hep sete geldi, gitti. Arkadaşlarım destek oldu" şeklinde ifadelere yer vermesiyle o dönemi hiç unutamadığının altını çizdi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap