SON DAKİKA



Haber > Magazin > "Sevgim sosyal medya ile ölçülemez"

"Sevgim sosyal medya ile ölçülemez"

10 Şubat 2020 Pazartesi - 14:43




‘Hedda Gabler’ adlı tiyatro oyununun prömiyeri geçtiğimiz akşam yapıldı. Geceye birçok ünlü isim katılırken Sıla ve Hazer Amani çifti de oradaydı. Ayaküstü muhabirlerin sorularını yanıtlayan Sıla, hakkındaki tüm iddialara yanıt verdi.





Geçtiğimiz haftalarda Hazer Amani ile dünyaevine giren Sıla, Demet Akalın’ı takibi bırakmıştı. Bu durum magazin gündemine bomba gibi düşerken, Sıla’nın bu kararının arkasında eşinin olduğu konuşulmuştu.

‘2. Sayfa’ya bağlanarak Sıla’yı çok sevdiğini ve bu durumun bir şeyi değiştirmeyeceğini dile getiren Akalın, neden böyle bir durum yaşadığını anlamadığını açıklamıştı. Konuyla ilgili sessiz kalan Sıla ise iddialara ilk kez yanıt verdi. 
 
Muhabirlerin Demet Akalın’ı takipten bıraktığını hatırlattığı Sıla, “Oralara hiç girmeyin. Teknolojinin gazabına uğradım. Birçok kişiyi takipten çıktım ve hala uğraşıyorum. Düzeltmek için uğraşıyorum. Benim sevgim sosyal medya ile ölçülemez” dedi.



 
Öte yandan hamile olduğu bu nedenle sürpriz bir şekilde evlendiği söylenen Sıla, çıkan bebek haberlerini; “Benim çocuk stüdyoda arkadaşlar. Yeni şarkılar yapıyorum, bebeğim onlar” diyerek yalanladı. Sıla Gençoğlu-Hazer Amani çifti, 13 Ocak'ta dünyaevine girmişti. Sıla'nın nikah şahitliğini menajeri Serkan Güney ile müzik direktörü Burak Erkul yaparken, Hazer Amani'nin şahitliklerini ise Beyazıt Öztürk ve Kemal İnal yapmıştı.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap