SON DAKİKA



Haber > Magazin > Sevgilisini kameralardan kaçırdı

Sevgilisini kameralardan kaçırdı

25 Şubat 2021 Perşembe - 11:08




Yasak Elma dizisinin setinde başlayan arkadaşlıkları aşka dönüşen Nesrin Cavadzade ile Gökhan Alkan çifti önceki gün Nişantaşı’nda görüntülendi.





FOX TV ekranlarının sevilen dizisi Yasak Elma’nın setinde tanışarak aşk yaşamaya başlayan Nesrin Cavadzade ile Gökhan Alkan çifti geçtiğimiz gün Nişantaşı’da objektiflere takıldı.

NESRİN CAVADZADE ACELE ETTİ
Sosyal medya hesaplarından yaptıkları aşk dolu pozlarla sık sık gündeme gelen ikiliden Nesrin Cavadzade gazetecilerin soruları karşısında sessiz kalırken, Gökhan Alkan soruları yanıtlamaya çalıştı.

ADETA KONUŞMASINA İZİN VERMEDİ
İlişkilerinin güzel gittiğini ifade eden Gökhan Alkan, bir anda Nesrin Cavadzade’nin elinden tutmasıyla birlikte adete kameralardan kaçırıldı. Gökhan Alkan’ın konuşmak isteyip, Nesrin Cavadzade’nin ise sessiz kalması dikkat çekti.

“EVE GİTMEMİZ LAZIM..”
Sevgilisi tarafından kameralardan kaçırılan Gökhan Alkan gazetecilere “Arabayı alıp hemen eve gitmemiz lazım” demekle yetindi.
 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap