SON DAKİKA



Haber > Magazin > Sevcan Yaşar'dan bikinili paylaşım: Tarihe not edelim

Sevcan Yaşar'dan bikinili paylaşım: Tarihe not edelim

08 Şubat 2021 Pazartesi - 16:50




Sermiyan Midyat’tan şiddet gördüğünü iddia ederek suç duyurusunda bulunan ve davalık olan Sevcan Yaşar, dinlenmek için soluğu Ege'de aldı. Yaşar, şubat ayında verdiği bikinili pozlarını sosyal medya hesabından paylaştı.





Sevcan Yaşar, ünlü oyuncu Sermiyan Midyat ile olaylı şekilde ayrılmıştı. Midyat’ın Yaşar’ı darbettiği öne sürülmüş ve taraflar birbirlerinden karşılıklı olarak şikâyetçi olmuştu. 

Sevcan Yaşar, olaylardan sonra soluğu Ege'de aldı. İki gün önce denize girdiğini söyleyen oyuncu, çektirdiği bikinili fotoğrafları Instagram hesabından paylaştı.

Havanın sıcak olduğunu söyleyen Yaşar, "5/2/2021 bunu da tarihe not edelim" notunu düştü.

Ne olmuştu?

Birlikte yaşadığı oyuncu eski kız arkadaşı Sevcan Yaşar'ı darbettiği iddia edilen oyuncu Sermiyan Midyat hakkında, "Kasten yaralama", "Zincirleme tehdit" ve "Zincirleme hakaret" suçlarından 8 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı. Aynı iddianamede Sevcan Yaşar hakkında da, "Kasten yaralama" suçundan 1 yıla kadar ceza istendi.


Oyuncu Sermiyan Midyat hakkında, birlikte yaşadığı dönem kendisi gibi oyuncu olan kız arkadaşı Sevcan Yaşar'ı darbettiği iddiası ile yürütülen soruşturma tamamlandı. İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma sonucu hazırlanan iddianamede hem Sermiyan Midyat hem de Sevcan Yaşar'ın cezalandırılması istendi.

 

İddianamede Sermiyan Midyat'ın, Sevcan Yaşar'a yönelik eylemleri dolayısı ile "Kasten yaralama", "Zincirleme hakaret" ve "Zincirleme tehdit" suçlarından bir yıl üç aydan sekiz yıla, Sevcan Yaşar'ın da Midyata yönelik eyleminden dolayı, "Kasten yaralama" suçundan dört aydan bir yıla kadar hapisle cezalandırılması istendi.

İddianame, İstanbul Anadolu 25. Asliye Ceza Mahkemesi tarafından kabul edilerek duruşma günü verildi.

İddianamede, arkadaş olan Sermiyan Midyat ve Sevcan Yaşar'ın masraflarını ortak karşıladıkları evde birlikte yaşadıkları, 16 Nisan 2020 tarihinde Midyat'ın Yaşar'a yönelik hakaret, tehdit eylemlerinde bulunduğu, yerde sürüklediği, birçok kere yumruk ve tekme attığı ve Sevcan Yaşar'ın bağırarak komşulardan yardım istediği belirtildi.



Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
1
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap