SON DAKİKA



Haber > Magazin > “Ses duydum, bomba araması yapılsın”

“Ses duydum, bomba araması yapılsın”

10 Mayıs 2015 Pazar - 11:25




Lufthansa Hava Yolları’na ait Frankfurt seferini yapan yolcu uçağı kargo bölümden ses duyulması üzerine Atatürk Havalimanı'na geri döndü.





Lufthansa Havayolları’na ait LH-1305 sefer sayılı Airbus A321 tipi yolcu uçağı İstanbull-Frankfurt seferini yapmak üzere saat 180 yolcusuyla beraber Atatürk Havalimanı’ndan havalandı. Uçak havalandıktan kısa bir süre sonra pilot, uçağın kargo bölümünden bir ses duydu. Durumdan şüphelenen uçağın kaptan pilotu Atatürk Havalimanı Hava Trafik Kontrol Kulesi’yle irtibata geçerek geri döneceğini söyledi. Uçak saat 07.10’da Atatürk Havalimanı’na iniş yaptı. Pilotun ‘Kargo bölümünden ses duydum, bomba araması yapılsın’ sözlerine üzerine uçak güvenli bir park alanına çekildi. Polis kabin ve kargo bölümünde güvenlik prosedürü gereği arama yaptı. Yolcular terminale alınırken, svalizler uçak altına getirilen mobil X-Ray cihazıyla kontrol edildi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap