SON DAKİKA



Haber > Magazin > Sermiyan Midyat’a hapis şoku!

Sermiyan Midyat’a hapis şoku!

09 Kasım 2020 Pazartesi - 13:01




Sermiyan Midyat’ın oyuncu sevgilisi Sevcan Yaşar, geçtiğimiz mayıs ayında fiziksel ve psikolojik şiddet gördüğünü öne sürerek Sermiyan Midyat hakkında şikayetçi olmuştu. Mahkemelik olan eski sevgililerin davasında flaş bir gelişme yaşandı.





Sevcan Yaşar, geçtiğimiz mayıs ayında sevgilisi Sermiyan Midyat’ın kendisine fiziksel ve psikolojik şiddet uyguladığını öne sürerek sevgilisi hakkında şikayetçi olmuştu.

Mahkemelik olan eski sevgililerin davasıyla ilgili detaylar gelmeye başladı.
2020 yılının başında aşklarını kamuoyuna duyuran çiftin ilişkisi magazin gündemini bir süre meşgul etmişti.

Mutlu bir görüntü çizen ikilinin birlikteliği beklenmedik bir şekilde sonlanarak soluğu mahkemede aldı.

HAPSİ İSTENİYOR
Kasten yaralama, zincirleme hakaret ve zincirleme tehdit suçlarından yargılanacağı öğrenilen Sermiyan Midyat hakkında; kasten yaralamadan 1 yıl, tehditten 3 yıl 6 ay, hakaretten 3 yıl 6 ay olmak üzere toplamda 7 yıl 12 ay hapsinin istendiği öğrenildi.

NE OLMUŞTU?

Geçtiğimiz Ocak ayında ilişkilerini duyuran çift, kısa bir süre sonra Sevcan Yaşar’ın Sermiyan Midyat hakkında şikayetçi olmasıyla birlikte soluğu karakolda almıştı.
İkilinin şiddet ve darp olayıyla gündeme gelmesi magazin gündemine bomba gibi düşerken, Sermiyan Midyat hakkında ortaya atılan iddiaları kesin bir dille reddederek, “Benim bir kadına bir fiske vurmam söz konusu değil. Hayatımda asla böyle bir şey olmadı. Bu erkekliğe sığmaz” sözleriyle kendisini savunmuştu.

“BENDEN ÖZÜR DİLEYECEKLER..”
Sevcan Yaşar hakkında, “Şiddete uğradım diyorsa, bunun belgesini de çıkarması gerekir” diyen Sermiyan Midyat, suçlamaları reddederek “Kanıtlanırsa ben bu mesleği bırakırım. Böyle bir şey yapmış olsa ilerde çıkmaz mı? Yüzüne nasıl bakarım? İleride gazeteciler benden özür dileyecekler” açıklamasını yapmıştı.
 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap