SON DAKİKA



Haber > Magazin > Serkan Kaya'nın acı günü!

Serkan Kaya'nın acı günü!

28 Kasım 2021 Pazar - 11:47




'Zor Bela', 'Kalakaldım', 'Mesele' gibi şarkılarla şöhreti yakalayan Serkan Kaya'nın babası Şakir Kaya hayatını kaybetti. Acı haberi sosyal medyadan Polat Yağcı duyururken; Kaya da duygularını takipçileriyle paylaştı.





Şarkıcı Serkan Kaya, babasının acısıyla sarsıldı. Ünlü ismin yapımcısı Polat Yağcı, haberi Instagram'dan duyurdu. Yağcı, "Sanatçımız Serkan Kaya'nın babası Şakir Kaya vefat etmiştir. Şakir Kaya, yarın Sivas Ayyıldız Camii'nde öğle namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından, Sivas Yukarı Tekke Mezarlığı'na defnedilecektir" diye yazdı.

Ardından ünlü şarkıcı vefat haberini sosyal medya hesabından duyurdu. Kaya, "Sevgimiz de acımız da sonsuz. Canım babam seni çok sevdim hep seveceğim. İdolüm, ağam, paşam. Rabbim cenneti ile mükafatlandırsın" mesajını paylaştı.

Şakir Kaya'nın naaşı, bugün öğle namazına müteakip, Sivas Ayyıldız Camii'nde kılınacak cenaze namazının ardından, Sivas Yukarı Tekke Mezarlığı'na defnedilecek.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
1

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap