SON DAKİKA



Haber > Magazin > Serenay Sarıkaya’ya korona darbesi

Serenay Sarıkaya’ya korona darbesi

15 Eylül 2020 Salı - 11:56




Serenay Sarıkaya, geçtiğimiz gün Etiler’de bulunan bir siteden çıkarken görüntülendi. Hızla arabasına doğru ilerleyen Sarıkaya, ayaküstü muhabirlerin sorularını yanıtladı.





Serenay Sarıkaya, önceki gün Etiler’deki bir siteden çıkarken kameralara yansıdı. Hızla arabasına doğru ilerleyen Sarıkaya, ayaküstü muhabirlerle sohbet etti.

“BELİRSİZLİK VAR”

Geçtiğimiz yıl ‘Alice Müzikali’nde yer alan Serenay Sarıkaya, bu yıl projenin devam edip etmeyeceği sorulunca, beklemede olduklarını söyledi ve “Belirsizlik var.” dedi.

Merhum sanatçı Bergen’in hayatını konu alan filmde de Bergen’i canlandıracak olan Serenay Sarıkaya, pandemi nedeniyle hazırlıkların durduğunu söyledi. Sarıkaya, “Bütün işlerimiz ertelendi, durdu. Şu an çalışamıyoruz. Hazırlık da yapamıyoruz. Pandemiden dolayı proje durdu. Hayatın normale dönmesini bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

Serenay Sarıkaya, muhabirlerin sorduğu “Proje durduğu için içinizde burukluk oldu mu?” sorusuna ise “Burukluk değil. Her şey hayırlısıyla doğru zamanında olacaktır. Hala önümüzü göremezken bunlarla ilgili bir şey yapmak daha demoralize edici oluyor. O yüzden her şey yolunda olduğunda sağlıkla, sıhhatle yaparız” şeklinde cevap verdi.

Beğendim
2
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap