SON DAKİKA



Haber > Magazin > Serenay Sarıkaya ile ilgili şok iddia!

Serenay Sarıkaya ile ilgili şok iddia!

23 Şubat 2021 Salı - 11:51




Şu sıralar Maldivler’de tatil yapan Serenay Sarıkaya hakkında şok bir iddia ortaya atıldı. Oyuncunun, geçtiğimiz Ekim ayında yaptırdığı estetik operasyonun duyulmasıyla suçlanan bir hastane çalışanının işsiz kaldığı ileri sürüldü.





Geçtiğimiz ekim ayında göğüslerinden estetik operasyon geçiren Serenay Sarıkaya'nın hastane macerası gündem olmuştu. Sarıkaya'nın göğüslerine estetik yaptırmak için özel bir hastaneye adını ve soyadını değiştirerek kayıt olduğu iddia edilmişti. Bu haberlerle sıkıntılı günler yaşayan oyuncu, çareyi doktorunu evine çağırmakta bulmuş ve tedavisine evinde devam etmişti.

VALE İŞTEN ÇIKARILDI…

Takvim'den Doğan Savaş'ın haberine göre Maslak'taki özel bir hastanede ameliyat olan Sarıkaya, geçirdiği operasyonun basına yansımasından rahatsız olunca hastane yönetimi operasyon başlattı. Ve suçlu olarak bir vale bulundu.

SERT ŞEKİLDE UYARILDI…

Otopark görevlisi geçtiğimiz günlerde işten çıkartılırken diğer güvenlik görevlileri ve valeler ise sert bir şekilde uyarıldı. Serenay Sarıkaya'nın ameliyatının duyulması yüzünden suçlanarak işsiz kalan vale sıkıntılı günler geçirirken, 29 yaşındaki güzel oyuncu ise şu sıralar Maldivler'de denizin ve güneşin tadını çıkartıyor.

Geceliği 30 bin TL'lik otelden sık sık paylaşım yapan Sarıkaya'nın egzotik cennete sponsorlu tatil yaptığı ortaya çıkmıştı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap