SON DAKİKA



Haber > Magazin > Serenay Sarıkaya hayranını kırmadı

Serenay Sarıkaya hayranını kırmadı

03 Nisan 2021 Cumartesi - 13:05




Serenay Sarıkaya, önceki akşam Bebek'te bulunan kaş tasarım merkezinden çıkarken görüntülendi. Kıyafetlerini Türk Eğitim Vakfı’na bağışlayan Sarıkaya, çok mutlu olduğunu söyledi. Bir hayranının fotoğraf isteğini kırmayan Sarıkaya, gönülleri fethetti.





Serenay Sarıkaya, son olarak en sevdiği eşyalarını genç kızların bursuna destek vermek için Türk Eğitim Vakfı yararına bağışa sundu. Gazetecilerle araç içerisinden sohbet eden oyuncu "Kıyafetlerinizi kız çocuklarının eğitimi için Türk Eğitim Vakfı'na bağışladınız. Neler söyleyeceksiniz?" sorusuna, "Evet, 34 kız çocuğuna eğitim imkanı sağlandı. Bunun için de çok mutluyum. Kullanmadığım kıyafetler evde duracağına, birilerine faydalı olması beni çok mutlu etti" dedi.

Başrolünde oynayacağı “Şahmeran” adlı dizi hakkında konuşan oyuncu, “Hazırlıklar devam ediyor. Çekimler eylül ayında başlayacak. Rolüm sürpriz olsun. Reklam çekimlerim var bu sıralar. Tatilde yeterince dinlendim, çalışmak için döndüm” dedi.

Serenay Sarıkaya, yanına gelip “Bugün benim doğum günüm, beraber fotoğraf çektirebilir miyiz?” diyen hayranını kırmayıp hemen aracından indi.

Hemen aracından inen oyuncu, "Üşümüyor musun? Montunu al gel. Ben seni beklerim" dedi. Oyuncunun hem araçtan inmesi hem de soğuk havada hayranını uyarması, takdir gördü.

Oyuncu, genç kıza sarılarak poz verdi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap