SON DAKİKA



Haber > Magazin > Seren Serengil fitili ateşledi

Seren Serengil fitili ateşledi

24 Temmuz 2020 Cuma - 11:38




Ünlü sunucu Seren Serengil, tekne aldığı iddialarını doğruladı. Serengil, ayrıca geçtiğimiz günlerde Pınar Gültekin tweeti ile olay olan Demet Akalın'ı da eleştirdi. Serengil, "Demet'i çok fazla ciddiye almayın, Demet'i dinlerken 'Ha ha' diyeceksiniz" dedi.





Ünlü sunucu Seren Serengil. geçtiğimiz günlerde medyaya düşen yat aldığı haberlerini doğruladı... Serengil,  "Evet tekne aldım, ama parasını boşverin. Yıllarca tekne ve ev kiralıyordum. Bu sene tekne satın almak istedim" dedi.

"KİMSE MASKE TAKMIYOR"

İş görüşmesi için İstanbul'a geldiğini ve tekrar Bodrum'a döneceğini belirten sunucu, Bodrum'a gelen yazlıkçı ve tatilcilerin koronavirus salgını kurallarına uymadığını söyledi.

Slerengil, "Bodrum'da kimse maske takmıyor, sanki hiçbir şey olmamış gibi. Ben hayatım boyunca karantinada yaşadım. İşten eve, evden işe bir hayatım oldu. Sosyal hayatı olmayan bir insanım. Çok sevmiyorum kalabalığı, sakinliği seviyorum" şeklinde konuştu.

"DEMET'İ CİDDİYE ALMAYIN"
Seren Serengil, Demet Akalın hakkında çok konuşulacak bir açıklamaya imza attı... Önceki gün  Nişantaşı'nda objektiflere takılan Serengil "Demet'in her sözünü ciddiye almayacaksınız. Demet'i dinlerken 'Ha ha' diyeceksiniz." dedi. 



NE OLMUŞTU?

Demet Akalın, geçtiğimiz günlerde eski sevgilisi tarafından vahşice katledilen Pınar Gültekin hakkında attığı tweet ile gündem olmuştu... Cani katil, Gültekin'in önce boğduğunu ardından varile koyup yaktığını daha sonra da üzerine beton döktüğünü itiraf etmişti. 

Bu açıklamalrın ardından Demet Akalın, ""O kadar iri ve uzun bir kızı nasıl sığdırdın varile. Beton dökmek ne ya" diye tweet atmıştı. Bu paylaşım bir çok sosyal medya kullanıcı tarafından tepki görmüştü. 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap