SON DAKİKA



Haber > Magazin > Şerefsizler yüzünden…

Şerefsizler yüzünden…

18 Temmuz 2016 Pazartesi - 12:09




Başarılı oyuncu Kaan Yıldırım, yaşanan darbe teşebbüsü sonrasında Instagram hesabı üzerinden sert sözler sarf etti.





15 Temmuz Cuma gecesi gerçekleştirilen, FETÖ'nün darbe teşebbüsünün ardından, asker ve polis karşı karşıya gelmiş, Cumhurbakşanı Recep Tayyip Erdoğan'ın çağrısıyla birlikte halk sokaklara çıkmış ve darbe girişimi püskürtülmüştü.

Hiçbir şeyden haberleri olmayan, tatbikata geldiklerini zanneden erler, olayı anladıktan sonra silahlarını bırakmışlardı. Yüzlerce şehit verdiğimiz bu acı olayların ardından, başarılı oyuncu Kaan Yıldırım, Instagram hesabı üzerinden yaptığı bir paylaşım aracılığıyla konuyla ilgili sert sözler sarf etti.

KAAN YILDIRIM: GÖZÜMÜZÜN ÖNÜNDEN GİTMEYECEKLER!

Yıldırım, Instagram hesabı üzerinden Türk Bayrağı fotoğrafı paylaşarak, altına ise, "Serefsiz curuk elma Genareller yuzunden, serefli masum mehmetcikler olduruldu.. Serefsiz curuk elma Genareller yuzunden, vucudunu ulkesi icin siper eden serefli masum sivil vatandaslarimiz olduruldu.. Kemerle dovulen Mehmetcikte, tankla uzerinden gecilen sivil kardeslerimizde gozumuzun onunden gitmeyecek.. Artik hep aklimizin bir kosesinde kalicak.. Simdi birlik olma zamanidir, birbirimizi daha cok anlama, daha cok sevme, daha cok kenetlenme zamanidir.. Nerede birlik, orada dirlik! Ne mutlu Turk'um diyene!" yorumunu düştü.

 


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap