SON DAKİKA



Haber > Magazin > Serdar Ortaç Seçil Gür aşkında kıyamet koptu! Önce ayrıldılar..

Serdar Ortaç Seçil Gür aşkında kıyamet koptu! Önce ayrıldılar..

06 Şubat 2021 Cumartesi - 11:06




Serdar Ortaç ile Seçil Gür’ün ilişkisinde kriz çıktı. Ünlü şarkıcı dün reklam çekimleri sırasında sevgilisine “Abla” deyince sinirlerine hakim olamayan Gür Ortaç’tan ayrılma kararı aldı.





Magazin dünyasının örnek çiftleri arasında gösterilen Serdar Ortaç ile Seçil Gür aşkında kıyamet koptu. Sevgilisiyle birlikte reklam çekiminde olan Serdar OrtaçSeçil Gür’e yanlışlıkla “Abla” diye hitap edince ortalık karıştı. Serdar Ortaç’ın kendisine “Abla” demesini hazmedemeyen Seçil Gür, ayrılık kararı aldı.

Sevgilisi Seçil Gür için her fırsatta “O benim karım” diye bahseden Serdar Ortaç, hatasını telafi edebilmek için akşam saatlerine kadar sevgilisini ayrılık kararından vazgeçirmeye çalıştı

Serdar Ortaç’ın yoğun ısrarından sonra ayrılık kararından vazgeçen Gür sevgilisine “Ben sana abi desem hoşuna gider mi?” dediği, Serdar Ortaç’ın ise bu soruya “Gitmez” cevabını verdiği öğrenildi.

Yaşadığı bu olay nedeniyle oldukça üzgün olan Seçil Gür’ün bir daha böyle bir şey yaşanmaması için Serdar Ortaç’a yemin ettirdiği öğrenildi.

Beğendim
1
Sevdim
10
Beğenmedim
1
Üzgün
1
İnanılmaz
1

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap