SON DAKİKA



Haber > Magazin > Serdar Ortaç: Değerimi ölünce anlayacaksınız

Serdar Ortaç: Değerimi ölünce anlayacaksınız

28 Ekim 2022 Cuma - 12:08




Serdar Ortaç önceki akşam bir mekanda sahneye çıktı. Günler öncesinden biletleri tükenen konserde popçu, “Sağlığım da keyfim de şükürler olsun yerinde” dedi. Ardından ekledi: “Ben ölünce değerimi daha iyi anlayacaksınız. O zaman diyeceksiniz ki, ‘Bu adam bu şarkıları nasıl yazmış?’”





Serdar Ortaç, önceki akşam Ataşehir'de bir mekanda sahne aldı. Yaklaşık iki saat sahnede kalan sanatçı, sağlık durumu hakkında sevenlerine müjde verirken, söz yazarı kimliğine vurgu yaptı.
Konsere dansçılarıyla birlikte hızlı bir giriş yapan Serdar Ortaç, “Şükürler olsun ki artık sağlığım yerine geldi, keyfim de yerinde. Bu gece birlikte unutulmaz bir geceye şahitlik edeceğiz” şeklinde konuştu.
Aynı zaman söz yazarı olan ünlü şarkıcı, "Ben ölünce değerimi anlayacaksınız. O zaman 'Bu adam bu şarkıları nasıl yazmış?' diyeceksiniz" diyerek, sahnesini alkışlar eşliğinde noktaladı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap