SON DAKİKA



Haber > Magazin > Serdar Ortaç: Çok iyiyim

Serdar Ortaç: Çok iyiyim

28 Haziran 2017 Çarşamba - 12:32




Ramazan Bayramı'nın ikinci günü Girne Cratos Premium’da sahne alan Serdar Ortaç, yine farkını gösterdi ve muhteşem bir geceye imza attı.





Sahnesine ‘Gıybet’ isimli şarkısıyla start veren Serdar ortaç, "Herkesin bayramı kutlu olsun. Bu gece yaklaşık 1500 kişiye en güzel şarkılarımı söyleyeceğim" diyerek herkesin bayramını kutladı.

Ünlü şarkıcı, sahnesine ‘Zakkum Çiçekleri’ gibi unutulmayan şarkılarıyla devam etti. Son zamanlarda rahatsızlığıyla çok konuşulan Ortaç, her şeyin yolunda olduğunu sahnedeki başarılı performansıyla herkese göstermiş oldu.

HAYRANLARINI KIRMADI

Sahneye istek parça yağdıran hayranlarını kırmayan Ortaç, birbirinden güzel şarkılarını seslendirdi.

Annesi Nesrin Ortaç’ın da en önde yerini aldığı gecede Serdar Ortaç, annesine sevgi dolu göndermeler yaptı. Bodrum'da eşinin ailesiyle bir hafta tatil yapacağını belirten ünlü şarkıcı, Amerika'da eşiyle yaptığı tatilde tedavi olduğunu ve çok iyi durumda olduğunu söylerken, orada konserler verdiğini ve bayramdan sonra  çok yoğun tempoya gireceklerini dile getirdi.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap