SON DAKİKA



Haber > Magazin > Senem'i işe aldı

Senem'i işe aldı

02 Mart 2015 Pazartesi - 15:01




Ünlü sanatçı, geçen ay programına konuk olarak katıldığında gözyaşları içinde yaşadıklarını anlatan genç mankeni kendi yanına işe aldı.





Hayatındaki kötü günleri geride bırakmaya çalışan Senem Kuyucuoğlu'na Hülya Avşar'dan yardım eli uzandı. Avşar, genç mankeni programında işe aldı. Önceki akşam Yeniköy'de bir mekanda ekip arkadaşlarıyla yemek yiyen Hülya Avşar'ın mekan önüne bıraktığı aracındaki çiçekler, dikkatli gözlerden kaçmadı. Avşar, "Hayatınızda özel birinin olmadığını biliyoruz, bu çiçekler kimden?" sorusuna "Onlar Senem'in hediyesi. Ayrıca hayatımda özel birinin olup olmadığını nereden biliyorsunuz?" yanıtını verdi.

"STİL DANIŞMANI OLARAK BAŞLADIM"

Hülya Avşar'la yemek yiyen ekipte yer alan Senem Kuyucuoğlu da sanatçının kendi adını taşıyan sohbet programında işe başladığını açıkladı: "Çok şükür hayatımda her şey yolunda. Hülya Hanım'ın yanında stil danışmanı olarak işe başladım. Kötü günler geride kaldı. Artık kamera arkasında olduğum için de çok mutluyum."

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap