SON DAKİKA



Haber > Magazin > Sendikaya kumar baskını

Sendikaya kumar baskını

28 Haziran 2015 Pazar - 10:15




Adana'da, kumar oynatmak için kurulduğu belirlenen Çukurova Eğlence Kalkınma İş Sendikası'na (Çek-İş) Ramazan'da 3'üncü kez baskın yapıldı.





Alınan bilgiye göre, Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Bürosu ekipleri, Seyhan ilçesinde bulunan Çakmak Caddesi'ndeki bir iş merkezinde kumar oynatıldığı ihbarını aldı. Polis ekipleri, daha önce onlarca kez baskın yaptıkları Güven Parti İl Başkanlığı binasının Çek-İş Sendikası'na çevrilerek burada tombala oynatıldığını tespit etti. Polis, Ramazan'da sendikaya 3'üncü kez operasyon yaptı. Yapılan operasyonda tombala oynayan 93 kişiye 208'er lira idari para cezası kesildi.

Sendika başkanı Çetin Bengü'nün de aralarında bulunduğu 10 kişi hakkında adli işlem yapılırken, ifadeleri alınan şüpheliler, kumar oynanması için yer ve imkan sağlamak suçundan idari para cezası yazılarak serbest bırakıldı. Baskında çok sayıda tombala malzemesi ele geçirildi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap