SON DAKİKA



Haber > Magazin > Sen Çal Kapımı yeni bölüm ne zaman? Sen Çal Kapımı final yapıyor

Sen Çal Kapımı yeni bölüm ne zaman? Sen Çal Kapımı final yapıyor

18 Nisan 2021 Pazar - 10:06




Fox TV’de yayınlanan Sen Çal Kapımı dizisinin sezon finali yapacağı, daha önce açıklanmıştı. Cumartesi günleri izleyici ile buluşan dizinin yeni bölümünün bu akşam yayınlanıp yayınlanmayacağı, dizinin takipçileri tarafından araştırılmaya başlandı. Sen Çal Kapımı dizisi neden yok, bitti mi? Sen Çal Kapımı yeni bölümü ne zaman yayınlanacak?





Fox TV’nin sevilen dizisi Sen Çal Kapımı, sezon finali yapmaya hazırlanıyor. Cumartesi günleri izleyici karşısına çıkan ve başrollerinde Kerem Bürsin ile Hande Erçel’in yer aldığı dizi, ilgiyle takip ediliyordu. Geçen yaz başlayan ve 38 bölümdür devam eden dizi, 39. bölümü ile sezon finali yapacak ve yeni sezonda ekranlara gelmeye devam edecek. Peki, dizinin 39. bölümü yani sezon finali ne zaman?

Sen Çal Kapımı yeni bölümü ne zaman yayınlanacak?

Sen Çal Kapımı yeni bölüm ne zaman? Fox TV’yi açan izleyiciler, Sen Çal Kapımı dizisinin yeni bölümünü göremeyince, dizinin yeni bölümünün ne zaman yayınlanacağını intenet üzerinden araştırmaya başladı. Dizinin yeni bölümü bu akşam izleyici ile buluşak. Savaşçı dizisinin hemen ardından izleyici karşısına çıkacak olan dizi, saat 22:45’te başlayacak ve sezon finali ile izleyicilerle buluşacak.

Beğendim
1
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap