SON DAKİKA



Haber > Magazin > Sema'nın katili bulunamıyor!

Sema'nın katili bulunamıyor!

17 Şubat 2015 Salı - 11:14




Bursa’da 4 yıl önce hunharca öldürülen üniversite öğrencisi Sema Karakoca’nın cinayet şüphelileri hala yakalanamadı.Mersin’in Tarsus ilçesinde yaşanan





Edinilen bilgiye göre, doğum gününde kaybolan Uludağ Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Felsefe Bölümü öğrencisi 19 yaşındaki Sema Karakoca’nın cansız bedeni, 1 Mart 2011 tarihinde, Nilüfer ilçesi Badırga köyünde bacakları kesilmiş, boynu ve göğsü yarılmış ve vücudu köpekler tarafından parçalanmış şekilde bulunmuştu. Jandarmanın yürüttüğü soruşturma kapsamında genç kızın katil zanlısı olarak gözaltına alınan 5 kişi tutuklandı. Görükle’de yaşayan şüphelilerin evlerinde yapılan incelemelerde Sema’nın DNA’sına rastlanmayınca, bir süre cezaevinde yatan 5 şüpheli, delil yetersizliğinden serbest bırakıldı.

Sema öldürüldüğünde jandarma sorumluluğunda olan Görükle bölgesi, bir süre sonra polise devredildi. Savcılık, Ankara'da oturan ailenin isteği üzerine, soruşturma dosyasını jandarmadan alıp polise verdi. Soruşturmayı özel ekiple yeniden başlatan polis, 120 kişinin ifadesine başvurdu. Görükle'de faaliyet gösteren tüm esnafın ifadesi alınırken, bölgedeki tüm güvenlik kamera görüntüleri yeniden incelendi. Sema'nın gittiği mekanların çalışanları ve işletmecileri de sorgulandı. Cinayetin aydınlatılması için fiziki ve teknik takip çalışması da yapıldı. 4 kişilik özel ekip aylarca bölgede kaldı, ancak vahşi cinayete dair hiç bir ipucu bulunamadı. Cinayetin aydınlanması için, vicdan azabı çeken zanlı ya da zanlıların polise itirafta bulunması bekleniyor.
Canilerin bulunamaması tepki çekerken, cinayet sonrası üniversite öğrencileri eylem yapmıştı. 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap