SON DAKİKA



Haber > Magazin > Selin Ciğerci'den olay sözler!

Selin Ciğerci'den olay sözler!

05 Kasım 2020 Perşembe - 17:25




Futbolcu Gökhan Çıra ile evli olan sosyal medya fenomeni Selin Ciğerci, annelik konusunda yeni açıklamalar yaptı. Ciğerci, annelik konusunda çok net olduğunu söylerken, "Bu benim hayatım kimseyi ilgilendirmez" dedi.





Anne olmak istediğini her fırsatta dile getiren Selin Ciğerci, özel hayatıyla ilgili samimi açıklamalar yaptı. Son olarak Deniz Akkaya ile annelik konusunda gerilim yaşayan Ciğerci bu konuda hakkında,"Bu benim hayatım kimseyi ilgilendirmez" dedi.

"KİMSEYİ İLGİLENDİRMEZ"
Ciğerci açıklamasında "Ben anne olacağım eşimde baba olacak. Biz yurt dışıyla alakalı bir süreçteyiz, hiç kimseyi ilgilendirmez. Taşıyıcı anne için suç dendi o oldu bu oldu ben evlatlık da alıyor olabilirim. Belki eşim beni yurt dışında aldattı çocukları aldı getirdi iki gözyaşı dökerim alırım çocukları yine. Eskiden yengesinin kızı doğuruyordu teyzesinin çocuğuna veriyordu. Yengemin kızı doğurdu bana verdi sana ne... Bitti gitti” dedi.

Ciğerci eşi Gökhan Çıra ile ilgili ise,"Eşime kadınlar mesaj atıyor. Eşime asılan çok kadın var. Kadınlar sürekli eşime beni kötülüyor” dedi.

 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap