SON DAKİKA



Haber > Magazin > Selin Ciğerci: İnat değil mi zayıflamıyorum

Selin Ciğerci: İnat değil mi zayıflamıyorum

17 Temmuz 2020 Cuma - 11:35




Fenomen Selin Ciğerci, 'Balık etli kadın da güzeldir' diyerek tatilden mayolu pozlarını paylaştı. Kendisine zayıflaması yönünde gelen yorumlara da yanıt veren Ciğerci "İnat değil mi zayıflamıyorum" dedi.





Futbolcu Gökhan Çıra ile evli olan Selin Ciğerci, Bodrum'daki 2 milyon dolara satın aldığı yazlığında hem dinlendi hem de çalıştı.

İşleriyle yoğun olan Ciğerci şu sıralar yaptığı mayolu pozlarla dikkat çekiyor. Açıksözlülüğüyle bilinen Selin Ciğerci, mayolu pozuna yaptığı son yorumla dikkat çekti.

Ciğerci paylaşımında şunları söyledi:

Karyola bacağı gibi incecik bir bacağım olacağına... Böyle olmak beni daha çok mutlu ediyor yani şop yapıp kendimi incecik yapmasını da bilirdim mutluyum ben böyle seviyorum kendimi; bir dirhem et bin ayıp örter! İnat değil mi zayıflamıyorum böyle kalacağım.

Öte yandan futbolcu Gökhan Çıra ile geçen yıl evlenen Ciğerci, taşıyıcı anne yöntemiyle bebek sahibi olmak için harekete geçtiği. Ciğerci, ikiz annesi olmaya hazırlanıyor.



Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap