SON DAKİKA



Haber > Magazin > Selin Ciğerci çenesini eritti!

Selin Ciğerci çenesini eritti!

28 Şubat 2022 Pazartesi - 11:47




Kendini spora veren fenomen Selin Ciğerci son haliyle gündemde. Selin Ciğerci, Gökhan Çıra ile barıştıktan sonra da sporu bırakmadı ve 13 kilonun ardından çenesini eritti ve gözlerini yukarı çektirdi. Selin Ciğerci'nin son haline beğeni yağdı.





Gökhan Çıra ile boşandıktan sonra kendini spora veren ve bir hayli zayıflayan Selin Ciğerci son haliyle gündem oldu. 13 kilo verdikten sonra kıyafetleri ve fit vücudu ile adından söz ettiren Selin Ciğerci geçtiğimiz günlerde kendisine sorulan "Para karşılığı seks yaptığınız için pişman mısınız?" sorusuyla neye uğradığını şaşırmıştı. Selin Ciğerci bu konuyu pas geçmiş ve üzerine de konuşmamıştı. Ciğerci, bu kez sosyal medyadan yaptığı estetikleri duyurdu. Selin Ciğerci çenesini eritti Son görüntüsü olay oldu...

Sosyal medyada Gökhan Çıra ile pozlarını paylaşan Selin Ciğerci imajını değiştirmekle kalmadı 13 kilonun ardından çenesini eritti ve gözlerini yukarı çektirdi. ​​​​​​​Selin Ciğerci çenesini eritti Son görüntüsü olay oldu...

Selin Ciğerci son haliyle ilgili paylaşım yapıp estetik itirafında bulundu. ​​​​​​​ASLA ÇAKTIRMADIM

"ASLA ÇAKTIRMADIM" 

Selin Ciğerci şunları yazdı: "Çok uzun dediğiniz çenemi erittirdim, eski haline döndü ve gözlerimi yukarı çektirdim ip askı. Bunların hepsi geçen gün oldu. Asla çaktırmadım."


​​​​​​​Selin Ciğerci çenesini eritti Son görüntüsü olay oldu...​​​​​​

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap