SON DAKİKA



Haber > Magazin > Selim Bayraktar'dan duyarlı davranış!

Selim Bayraktar'dan duyarlı davranış!

18 Kasım 2023 Cumartesi - 12:01




'Muhteşem Yüzyıl', 'Ufak Tefek Cinayetler' ve 'İstanbul Kırmızısı' gibi yapımlarda yer alan ünlü oyuncu Selim Bayraktar, önceki gün Taksim'de görüntülendi. Bayraktar'ın, adına düzenlenen bir partiyi İsrail ve Filistin arasındaki savaşta sivillerin zarar görmesinden dolayı duyduğu üzüntü ile iptal ettirdiği öğrenildi.





Geçtiğimiz ağustos ayında final yapan Kanal D dizisi 'Veda Mektubu'nda 'Ziya Karlı' karakterine hayat veren Selim Bayraktar, geçtiğimiz ay Nişantaşı City's'de objektiflere yansımıştı.

Ayaküstü gazetecilerle konuşan ünlü isim, "Arkadaş ziyaretine geldim. Set bittiği zaman kendimize zaman ayırabiliyoruz. Bu dönemlerde yemeğe ve spora dikkat ediyorum. Dizi olduğu sürede uykuya bile zaman kalmıyor. Set bitince fabrika ayarına dönüyoruz. İnşallah kısa çekim zamanlarını tekrar yakalarız. Senaryo yetişmiyor. Oyuncunun o senaryoyu taşıyabilecek ruhu ve enerjisi kalmıyor, yapımcının bütçesi kalmıyor. Ticari bakıldığı için süreler uzun ama kısa diziler olursa, kaliteli ve izlenebilir hale gelir" ifadelerini kullanmıştı.

"İZLEYİCİ SİZİ UNUTUYOR"

Son dönemde dijital platform işlerinin gündemde olması hakkında Bayraktar, "Sadece dijitalde varım, televizyonda olmayacağım gibi dünya yok. Televizyondan uzak kaldığınız zaman sadece orayı izleyen kişi sizi unutuyor" demişti.

"NİCE YÜZYILLARA"


Oyuncu, Cumhuriyet'in 100'ünci yılıyla ilgili, "Nice yüzyıllara. Topraklarımız büyük uygarlıklara ev sahipliği yapmış, çok büyük devletiz. Bu büyüklüğün kutlanması gerekiyor" açıklamasını yapmıştı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap