SON DAKİKA



Haber > Magazin > Selen Görgüzel kesenin ağzını açtı!

Selen Görgüzel kesenin ağzını açtı!

05 Mayıs 2022 Perşembe - 17:10




Hamdi Alkan’ın boşanırken kendisine verdiği 2005 model otomobil çok konuşulan Selen Görgüzel önceki gün Kuruçeşme’de görüntülendi. 1 milyon TL’lik yeni aracından inen şarkıcı, “O araç prosedür gereği bana geldi ve gitti. Bunu yeni aldım, kredisini ödüyorum” dedi.





Selen Görgüzel, önceki akşam Kuruçeşmede'de sahne alacağı mekana girerken objektiflere yansıdı. Yeni aldığı 1 milyon lira değerindeki Opel Crossland marka aracı ve bornozuyla mekana gelen ünlü isim, koşar adımlarla mekana giriş yaptı.

Bayram sahnesi öncesi gazetecilerin sorularını yanıtlayan Görgüzel, ''Burada bayram gününde bizimle beraber olmayı tercih eden misafirlerimize çok teşekkür ederim. Bugün bayram olduğu için daha çok eğleneceğiz. Ben sahnede çok eğleniyorum. Eğlendiğim içinde gelen misafirlerimi de eğlendiriyorum. Keyifli bir akşam olacak'' dedi.

Payetli transparan bir elbise giymeyi tercih eden Selen Görgüzel, "Kıyafetim benim için normal ama size iddialı gelebilir. Ben sahnede her şeyime emek veriyorum. Kıyafetime de çok emek veriyorum. Giyebilen ve taşıyabilen olduğum sürece neden iddialı olmayayım. Gülşen bu konuda çok doğru yapıyor. Çok tanımasam da tarz bulduğum bir isim. Ama ben birilerine cesur demeden önce de cesurdum.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap