SON DAKİKA



Haber > Magazin > Selda Bağcan'ın metroda çekilen fotoğrafı gündem oldu

Selda Bağcan'ın metroda çekilen fotoğrafı gündem oldu

28 Ekim 2019 Pazartesi - 11:53




Dünyaca ünlü sanatçı Selda Bağcan'ın metroda çekilen fotoğrafı sosyal medyada büyük beğeni aldı. Şarkıcı Ebru Polat'ın, Selda Bağcan'ın fotoğrafına "Ne olacak ki Ben dün New York'ta hep metroyla gezdim." şeklinde yorum yapması ise alay konusu oldu






Selda Bağcan'ın İstanbul metrosunda çekilen fotoğrafları sosyal medyada gündem oldu.2.sayfa'nın Instagram hesabından "Metroda bir star; Selda Bağcan" notu ile paylaştığı fotoğrafa yüzlerce yorum yapıldı.



Selda Bağcan'ın mütevazı ve halktan kopuk olmayan bir sanatçı olduğuna değinen yorumların arasında ilginç bir mesaj da yer aldı.
Şarkıcı Ebru Polat, New York'a gittiğini belirterek, "Ne olacak ki… Ben dün New York'ta hep metroyla gezdim. Hepimiz biniyoruz" yazınca alay konusu oldu.





EBRU POLAT, ELEŞTİRİLERE YANIT VERDİ

Ebru Polat kendisine yöneltilen "Kendini Selda Bağca ile bir mi tutuyorsun" eleştirilerine ise sosyal medyada paylaştığı bir mesajla yanıt verdi. Selda Bağcan ile kendisini kıyaslamadığını ifade eden Polat "Başınıza ne geliyorsa hep bu kendinizi be başkalarını küçük görmekten geliyor. Bana vermenize gerek yok, en azından kendinize değer verin" diye yazdı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap