SON DAKİKA



Haber > Magazin > Selatin camilerinin tuvaletleri ücretsiz oldu

Selatin camilerinin tuvaletleri ücretsiz oldu

11 Ekim 2016 Salı - 11:35




İstanbul Büyükşehir Belediyesi, 19 selatin camisinin tuvaletlerini yenileyerek ücretsiz olarak hizmete sunmaya başladı.





Belediyeden yapılan açıklamaya göre, kentteki 37 selatin camisinin temizlik ve güvenlik hizmetini sürdürmeye devam eden İstanbul Büyükşehir Belediyesi, nisan ayında imzalanan protokolle bu camilere ait tuvaletlerin işletmesini devraldı. Yürütülen çalışmalar kapsamında 19 camide ücretsiz hizmet uygulamasına geçilirken diğer camilerle ilgili çalışmalar sürüyor. Modernize edilerek kullanıma sunulan tuvaletler, temiz ve sağlıklı ortamda hizmet verecek.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi temizlik ekipleri, cami halılarından avluya kadar her bir noktanın temizlik işlerini titizlikle yürütüyor. Güvenlik personeli ise selatin camilerinin 24 saat güvenliğini sağlıyor. Ücretsiz tuvalet hizmeti verilmeye başlanan selatin camileri şöyle:

"Sultanahmet Camisi, Süleymaniye Camisi, Fatih Camisi, Dolmabahçe Camisi, Yavuzselim Camisi, Piyalepaşa Camisi, Aksaray Valide Sultan Camisi, Edirnekapı Mihrimah Sultan Camisi, Laleli Camisi, Kılıç Ali Paşa Camisi, Fatih Hırka-i Şerif Camisi, Hadım İbrahim Paşa Camisi, Ortaköy Camisi, Nuruosmaniye Camisi, Beyazıt Camisi, Sümbül Efendi Camisi, Şehzadebaşı Camisi, Hekimoğlu Ali Paşa Camisi, Nusretiye Camisi."

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap