SON DAKİKA



Haber > Magazin > Şehir Tiyatrosu perdelerini açtı

Şehir Tiyatrosu perdelerini açtı

07 Ocak 2015 Çarşamba - 14:36




Trabzon Şehir Tiyatrosu 2014-2015 Sezonunda 'Fernando Krapp Bana Mektup Yazmış' adlı oyunuyla perdelerini açtı.





Trabzon Şehir Tiyatrosu 2014-2015 Sezonunda “Fernando Krapp Bana Mektup Yazmış “ adlı oyunuyla dün ilk gösterimi ile yeni sezona perdelerini açtı. Malatya’dan Ankara’ya, İstanbul’dan Gaziantep'e, Bursa’dan Trabzon'a tiyatroya aşık, sanata ve sahneye sevdalı koca yürekli insanların geceli gündüzlü çalışmasıyla tek solukta izlenecek bir eseri tiyatro severlerin beğenisine sundular. Tankred Dorst'un yazdığı, Zeynep Avcı'nın çevirdiği, İbrahim Gürsoy'un yönettiği, Adnan Akyüz, Simge Emeç, Aylin Şenlik, Zeki Kamber, Çağatay Sorguç, Enes Boz, Ahmet Parmak, Hakan Akgöz’ün oynadığı “Fernando Krapp Bana Mektup Yazmış” isimli oyunla Hüseyin Kazaz Kültür Merkezinde seyircisiyle buluşan Trabzon Şehir Tiyatrosu, sezonun ilk oyununda tiyatro severlerden beğeni toplamayı başardı. 

Yaşama ve insanların yaşamlarına kristal kürenin ardından bakan bir oyun bu. Konu ilk başta çok sıradan görünse de evrensel bir olaya dayanıyor. Zengin bir erkek maddi sıkıntı çeken bir adamın kızını satın alıyor. Genç ve güzel Julia iki adam arasında bocalıyor. Bir yandan babası, öte yandan hiç tanımadığı Fernando Krapp... Ve bunların yanında bir de hayalleri... Bu hayallerinde yakın gibi görünen, soylu, ağzı laf yapan kibar bir adam çıkıyor karşısına. Üstelik bu adam bir kont. Yoksa şimdi şu bildik üçgenle mi karşı karşıyayız? Kadın, kocası ve sevgilisi... Hayır, öyle olmadığını oyun ilerledikçe anlıyoruz.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap