A+ A-
Yorum
10

Sefo'yu tanımayan pazarcıyla eğlenceli diyalog! "Sefo mu yakışıklı ben mi?"

Yayın Tarihi: 27.07.2026 - 14:27
Yalova'da konser öncesi pazarcıyla sohbet eden Sefo'nun esprili diyaloğu sosyal medyada gündem oldu. Eğlenceli anlar izleyenleri güldürdü.
Kaynak:HABERTÜRK

Konser için Yalova'ya giden ünlü rapçi Sefo, yol kenarında meyve satan bir pazarcıyla yaşadığı samimi diyalogla sosyal medyada gündem oldu. Kendisini tanımayan satıcının "Sanatçı mısın?" sorusuna verdiği esprili yanıt ve ardından yaşanan sohbet, takipçilerini güldürdü.

Sefo ile pazarcı arasında güldüren sohbet

Gerçek adı Seyfullah Sağır olan rapçi Sefo, konser programı için bulunduğu Yalova'da yol kenarında satış yapan bir pazarcıyla sohbet etti. Yanındaki kişinin meyve alışverişi yapmak için aracı durdurması üzerine espri yapan Sefo, "Ben konsere geç kalmışım, bu kız burada alışveriş yapıyor." sözleriyle ortamı neşelendirdi.

Bu sözlerin ardından pazarcının yönelttiği "Sanatçı mısın?" sorusu ise eğlenceli anların başlangıcı oldu.

"Bizden sanatçı mı olur?" diyerek espri yaptı

Pazarcının sorusuna mizahi bir dille karşılık veren Sefo, "Yok be abla, ne sanatçısı... Bizden sanatçı mı olur, tipe bak." ifadelerini kullandı.

Samimi tavırlarıyla dikkat çeken ünlü rapçi, sohbet boyunca esprili üslubunu sürdürürken, o anlar çevrede bulunanlar tarafından ilgiyle takip edildi.

"Sefo mu yakışıklı ben mi?" sorusu güldürdü

Sohbetin devamında pazarcı, karşısındaki kişinin Sefo olduğunu fark etmeyerek onu ünlü rapçiye benzetti. Bunun üzerine Sefo, gülümseyerek "Sefo mu yakışıklı ben mi?" diye sordu.

Pazarcının "Sen" yanıtını vermesi üzerine ise ünlü rapçi, "Sefo işine baksın." diyerek espriyi tamamladı. Doğal ve samimi anların yer aldığı diyalog kısa sürede sosyal medyada yayıldı. Takipçiler, Sefo'nun mütevazı tavrı ve mizahi yaklaşımına çok sayıda beğeni ve yorumla karşılık verdi.

Etiketler