SON DAKİKA



Haber > Magazin > Sefo'dan Anitta'ya: Kusura bakma böyle insanlar değiliz!

Sefo'dan Anitta'ya: Kusura bakma böyle insanlar değiliz!

18 Haziran 2023 Pazar - 12:53




Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nun ev sahipliği yaptığı UEFA Şampiyonlar Ligi finali için Türkiye'ye gelen Anitta, Kapalıçarşı'yı gezerek o anları kayda almıştı. Brezilyalı şarkıcının paylaştığı videoda, bazı kişilerin kendisine yönelik sözleri dikkat çekmişti. Anitta'nın sosyal medyada takip ettiği rapçi Sefo, tartışma yaratan görüntüler hakkında konuşurken, "Yakında düet gelir mi?" sorusunu da cevapladı.





Sefo, önceki gün Nişantaşı City's'de objektiflere yansıdı. Geçtiğimiz hafta 'Araba' adını verdiği şarkıyı müzikseverlerin beğenisine sunan ünlü rapçi, parçanın hikayesini anlattı.

"ARABALARI VE HIZI SEVERİM"

Kısa bir şarkı. Arabada dinlemekten keyif aldığım şarkı olduğu için ismini 'Araba' yaptım. Arabaları ve hızı severim. Allah kazadan beladan korusun. Trafikte hız yapmam.

  Sefodan Anittaya: Kusura bakma böyle insanlar değiliz

 


"NORMALDE ŞAKACIYIZDIR"

İngiliz devi Manchester City ile İtalyan temsilcisi Inter'in karşı karşıya geldiği UEFA Şampiyonlar Ligi finali için İstanbul'a gelen Brezilyalı şarkıcı Anitta, Instagram'dan Sefo'yu takip etmişti. 25 yaşındaki rapçi, Anitta'ya yönelik Kapalıçarşı'da bazı kişilerin tepki çeken sözleri hakkında konuştu.

Türkiye'de birkaç video çekip, viral oldu. Ben de 'Kusura bakma normalde böyle insanlar değiliz. Sana denk gelmiş. Normalde şakacıyızdır' dedim. O da 'Ben de eğlendim. Hiçbir problem yok' karşılığını verdi. Sonra Türkiye'yi sevdiğini söyledi.

  Sefodan Anittaya: Kusura bakma böyle insanlar değiliz

 


'DÜET' CEVABI

Anitta ile düet yapmak istediğini belirten Sefo, "Bir araya gelmek için konuşmadık. Belki bundan sonra olabilir" açıklamasını yaptı. Sefodan Anittaya: Kusura bakma böyle insanlar değiliz

 

"KOMBİNİMİ KENDİM TERCİH ETTİM"

Kombiniyle dikkat çeken rapçi, "Kendim tercih ettim. Asistanım Mert'in fikrini alıyorum, babamın fikrini alıyorum. Babam sormadam da fikrini söyler, güzel fikirlere sahiptir" dedi.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap