SON DAKİKA



Haber > Magazin > Seda Sayan'dan bir çalım daha!

Seda Sayan'dan bir çalım daha!

23 Aralık 2020 Çarşamba - 11:59




TV dünyasının kraliçesi Seda Sayan, Onur Büyüktopçu’nun adıyla özdeşleşen Gelinim Mutfakta programının yeni sunucusu oldu. Seda Sayan, daha önce de Büyüktopçu’nun elinden Yemekteyiz programını almıştı.





Ekranların eğlenceli ve sempatik sunucusu Onur Büyüktopçu, ikinci kez ekranların usta ismi Seda Sayan’ın gazabına uğradı.

Kiralık Aşk adlı dizide Koriş rolüyle tanınan Onur Büyüktopçu, dizi macerasının ardından sunuculuk yapmaya başladı.

ÖNCE YEMEKTEYİZ’İ KAPTIRDI

Sevilen yarışma programı Yemekteyiz’de uzun bir süre sunuculuk yapan Büyüktopçu, geçtiğimiz yıl ani bir kararla programdaki görevinden ayrıldı.

Program yönetimi tarafından yapılan açıklamada Onur Büyüktopçu'nun yerine Seda Sayan’ın getirildiği açıklandı.

Seda Sayan, Yemekteyiz programını sunmaya başladıktan kısa bir süre sonra başlayan koronavirüs salgını patlak verince, program yayından kaldırılmıştı.

DAMAT BAYILDI KISA SÜRDÜ

Onur Büyüktopçu, bu süreçte boş durmayarak ekran macerasına devam etti. Damat Bayıldı adlı programla sunuculuk serüvenine devam eden Büyüktopçu’nun programı düşük reyting sonuçları nedeniyle ekranlara veda etmişti.

FATİH ÜREK’İN YERİNE GELDİ

Onur Büyüktopçu, geçtiğimiz mayıs ayında ekranların fenomen yarışma programı Çarkıfelek’te işbaşı yaptı. Kanal D ekranlarında yayınlanan Gelinim Mutfakta programını sunan Fatih Ürek’in ani bir kararla programa veda etmesi üzerine Onur Büyüktopçu Çarkıfelek’i bırakarak Gelinim Mutfakta programının sunuculuğunu yapmaya başladı.

YİNE SEDA SAYAN’A KAPTIRDI

Gelinim Mutfakta programı ile önemli bir çıkış yakalayan Onur Büyüktopçu, tıpkı Yemekteyiz programında olduğu gibi yerini yine Seda Sayan’a kaptırdı.
Yemekteyiz programını Seda Sayan’a kaptırdıktan sonra ortaya atılan iddialara ilişkin programdan kendi isteğiyle ayrıldığını söyleyen Büyüktopçu “Seda ablaya başarılar diliyorum” diye konuşmuştu.  Onur Büyüktopçu’nun yaşanan bu gelişmeden sonra nasıl bir tavır takınacağı ise merak ediliyor.
 


 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap