SON DAKİKA


Foto Galeri > Seda Bakan'ın yeni imajı olay oldu

Seda Bakan'ın yeni imajı olay oldu

23 Haziran 2021 Çarşamba - 17:26

Ünlü oyuncu Seda Bakan, yaz aylarının gelmesiyle birlikte imaj değiştirdi.

1 / 8 Seda Bakan'ın yeni imajı olay oldu

Ünlü oyuncu Seda Bakan, yaz aylarının gelmesiyle birlikte imaj değiştirdi. Yıllardır koyu renk kullandığı saçlarını sarıya boyatan oyuncu, son halini Instagram'dan paylaşarak takipçilerinin fikrini aldı.

2 / 8 Seda Bakan'ın yeni imajı olay oldu

Müzisyen Ali Erel ile mutlu bir evlilik sürdüren oyuncu Seda Bakan, 2019 yılında kızı Leyla'yı kucağına alarak ilk kez annelik duygusunu yaşamıştı.

3 / 8 Seda Bakan'ın yeni imajı olay oldu

DANS VİDEOLARI ALDI BAŞINI GİTTİ

Bir çocuk annesi Bakan, "Spordan sıkılınca dans etmeye başladım, zayıflamak için. O da böyle aldı başını başka bir yere gitti. Bizde koyalım artık videoları dedik" diye konuştu.

4 / 8 Seda Bakan'ın yeni imajı olay oldu

Güzel oyuncu Seda Bakan, yıllardır koyu renk kullandığı saçlarını sarıya boyattı. Oyuncu, yeni imajını sosyal medya hesabında yayınlamayı da ihmal etmedi.

5 / 8 Seda Bakan'ın yeni imajı olay oldu

"OLMUŞ MU?"

Seda Bakan, yeni imajını sergilediği paylaşımına "Bir süre sarışınım a dostlar… Olmuş mu?" notunu ekleyerek takipçilerinin fikrini sordu.

6 / 8 Seda Bakan'ın yeni imajı olay oldu

Ancak Bakan'ın son hali, takipçilerini ikiye böldü. Ünlü oyuncun eski halinin daha iyi olduğunu savunan takipçileri, "Hemen koyuya dön", "Sarı herkesi olduğu gibi Seda'yı da yaşlı göstermiş" yorumlarında bulundu.

7 / 8 Seda Bakan'ın yeni imajı olay oldu

ESTETİK İTİRAFI ŞAŞIRTTI

Öte yandan geçtiğimiz haftalarda 'İbrahim Selim ile Bu Gece' programına konuk olan Seda Bakan, “Hiç estetiğiniz var mı?” sorusuna yanıt vermişti.

8 / 8 Seda Bakan'ın yeni imajı olay oldu

Seda Bakan, açıklamasında, “Yok ama yaptırmak çok istiyorum. Burnumda küçük bir çıkıntı var. Eğer burun estetiği yaptırırsam eşim beni boşar ve kariyerim başka bir yere gidebilir" demişti.





VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap