SON DAKİKA



Haber > Magazin > Seda Bakan kızlarını paylaştı

Seda Bakan kızlarını paylaştı

18 Eylül 2022 Pazar - 13:39




En son Zeytin Ağacı dizisinde canlandırdığı 'Leyla' karakteriyle ekranlara gelen Seda Bakan geçtiğimiz günlerde ikinci kızını kucağına almıştı. Son zamanlarda 'Ela' adını verdiği bebeğiyle ilgilenen 36 yaşındaki güzel oyuncu, kızlarının fotoğrafını takipçileriyle paylaştı.





İkinci kez anne olmanın mutluluğu yaşayan 36 yaşındaki oyuncu, doğum yaptığı hastaneden taburcu olmuştu. Eşi ve kızlarıyla birlikte hastaneden çıkış yapan Bakan’ın mutluluğu gözlerinden okunmuştu.

'ERKEK ÇOCUK İÇİN ARTIK DAMATLARI SEVECEĞİZ' 

Basın mensuplarıyla konuşarak kızı Ela’nın sağlık durumunun iyi olduğunu ve güzel bir doğum süreci geçirdiğini ifade eden Seda Bakan, “Ailemiz kızlar kampı gibi oldu. Ali’de bir tane daha kızı olsun çok istiyordu, onun dilediği oldu. Bizim ailede sadece kız var biliyorsunuz. Erkek için artık damatları seveceğiz” diyerek gülümsemişti.




'İLK ARAYAN HADİSE OLDU' 

Doğum haberini ilk Hadise’nin duyurması hakkında da konuşan Seda Bakan, "Canım Hadise’ciğim ilk anne olduğumda da ilk ziyaret edenlerdendi. Burada da ilk arayan oldu. Onu çok seviyoruz" ifadelerini kullanmıştı.




LEYLA İLE ELA YAN YANA 

Şimdilerde kızları Leyla ve Ela ile ilgilenen Seda Bakan'dan yeni bir paylaşım geldi. Leyla'nın minik kardeşi Ela'nın başında durduğu anı fotoğraflayan Bakan, bu kareyi takipçileriyle paylaştı. Güzel oyuncunun, Instagram hesabının hikayeler kısmından yayınladığı fotoğraf büyük ilgi gördü.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap