SON DAKİKA



Haber > Magazin > Scout Willis plajda tek başına görüntülendi

Scout Willis plajda tek başına görüntülendi

18 Ocak 2021 Pazartesi - 16:35




Demi Moore ve Bruce Willis'in evliliğinden dünyaya gelen ortanca kızları Scout Willis, geçtiğimiz hafta sonu Malibu'da plajda tek başına görüntülendi. Bordo bir mayo tercih eden Willis, yanında Grandma (Büyükanne) adlı köpeğiyle günün keyfini çıkardı.





Bir zamanlar Hollywood'un en mutlu çiftlerinden biri olarak bilinen sonra da evliliklerini bitiren Bruce Willis ile Demi Moore'un ortanca kızı Scout Willis, hafta sonunu plajda tek başına geçirdi.

KÖPEĞİ DE YANINA ALDI

29 yaşındaki Willis'e o gün sadece Grandma (Büyükanne) adlı sevimli köpeği eşlik etti. Bordo bir mayo giyen Scout Willis, bir yandan köpeğiyle oyunlar oynarken bir yandan da kumsalda oturup bir şeyler yedi. ERKEK ARKADAŞI YANINDA DEĞİLDİ

Scout Willis, bir ara cep telefonunda bir de görüntülü görüşme yaptı. Genç kadın, oturup meyve yerken bir yandan da etrafını inceledi. Willis'e o gün erkek arkadaşı Jake Miller'ın eşlik etmemesi de dikkat çekti.

Scout Willis plajda bir ara uzun saçlarını açık bıraktı. Bu anlarda da annesi Demi Moore'un 2002 yılında rol aldığı Charlie'nin Melekleri adlı sinema filmindeki plaj sahnesini akıllara getirdi. Scout Willis, annesinin o dönemdeki görüntüsüne benzetildi.

Erkek arkadaşı yanında değildi

Köpeğini de yanına aldı

 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap