SON DAKİKA



Haber > Magazin > Sıcaklıklar artacak

Sıcaklıklar artacak

08 Aralık 2015 Salı - 09:38




Yapılan son değerlendirmelere göre, yurt genelinde yağış beklenmiyor. Kuzey, iç ve doğu kesimlerin parçalı, yer yer çok bulutlu, diğer yerlerin az bul





Bu sabah ve gece saatlerinde Marmara'nın güney ve doğusu, Batı Karadeniz'in iç kesimleri, Kuzey Ege, Doğu Karadeniz'in iç kesimleri ile Doğu Anadolu'nun kuzey ve doğusunda pus ve sis hadisesi ile birlikte iç ve doğu bölgelerde buzlanma ve don olayı bekleniyor. 

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden alınan tahminlere göre, hava sıcaklığının yurdun iç ve doğu kesimlerde 2 ila 4 derece artacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor. Rüzgar, genellikle kuzey ve kuzeydoğu, doğu kesimlerde kuzey ve kuzeybatı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, Marmara'nın batısında yer yer kuvvetli olarak (30-50 km/saat) esmesi bekleniyor. Bazı illerde beklenen hava durumuyla günün en yüksek sıcaklıkları ise şöyle:

  Ankara: Az bulutlu ve açık 11

  İstanbul: Parçalı ve az bulutlu (Bu sabah saatlerinde yer yer sis ve pus hadisesi bekleniyor) 13

  İzmir: Az bulutlu ve açık 15


  Adana: Az bulutlu ve açık 20

  Antalya: Az bulutlu ve açık 21

  Samsun: Parçalı ve az bulutlu 13

  Trabzon: Parçalı ve az bulutlu, gece saatlerinde çok bulutlu 13

  Erzurum: Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu 0


  Diyarbakır: Az bulutlu ve açık 16

 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap