SON DAKİKA



Haber > Magazin > Sıcaklar arttı turistler coştu

Sıcaklar arttı turistler coştu

11 Temmuz 2015 Cumartesi - 16:11




Antalya'da sıcak havadan bunalan yerli ve yabancı turistler, deniz ile su parklarına akın etti.





Antalya'da sıcak havadan bunalan yerli ve yabancı turistler, deniz ile su parklarına akın etti. Turistler düzenlenen etkinlikte dansöz eşliğinde göbek şov yaptı.

Hava sıcaklığının 30, deniz suyu sıcaklığının 26 dereceye, nem oranının ise yüzde 77'e ulaştığı turizm kenti Antalya'da yerli ve yabancı turistler sahil ve su parklarına akın etti. Bazı vatandaşlar yüzerek serinlemeyi tercih ederken, bazıları sahillerde güneşlenerek vakit geçirdi. Nemden bunalanların ikinci adresi ise su parkları oldu. Su parkında, dalga havuzu ve kaydıraklarda eğlenceli anlar yaşayan turistler, tatilin keyfini çıkardı. Su parkına Rus,Ukrayna ve İranlı turistlerin yoğunlukta olduğu görüldü. Öğle arasında iki dansözün dans gösterisine de turistler yoğun ilgi gösterdi. Dansözlerin dans figürlerine eşlik eden turistlerin oryantal şovu renkli görüntüler oluşturdu. Bayan ve erkek turistlerin kıvrak hareketleri ve göbek dansıyla profesyonel dansçıları aratmadı. Oryantal şovu izleyenler de dans eden turistlere alkışlarıyla eşlik ederek eğlenceli vakit geçirdi. Oryantal şovda dans eden turistlere meyve tabağı hediye edildi.

TURİSTLERİN TATİL KEYFİ

Ukraynalı öğrenci Nouvyuk Ulomnu, Antalya'da tatilin çok güzel gittiğini belirterek, " Ukrayna soğuk ama Antalya'nın sıcaklığı ve denizi çok güzel. Ukrayna'da kriz olsa gibi görünse de insanlar tatile zaman ayırıyor" dedi.Ukraynalı öğrenci Yane Steponovo, bir haftalık tatile geldiklerini dile getirerek, " Denizde ve gece kulüplerinde zaman geçiriyoruz. Şuan her şey güzel gidiyor. Kemer'de kalıyoruz ama kent merkezindeki eğlence yerlerini de geziyoruz" diye konuştu.Belarus'tan ilk kez yurt dışına çıkan ve Antalya'yı tercih eden Vadim-İnataliye Pivo çifti, " Bizim ülkede yağmurlar yağmaya başladı. Antalya ve Kemer tatil için çok güzel. Bir haftalık tatilimizin üçüncü günündeyiz. Tatil gidiyor, hiçbir eksiğimiz yok. Cennet gibi bir yer Antalya" ifadelerine yer verdiler.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap