SON DAKİKA



Haber > Magazin > Şaşırtan görüntü!

Şaşırtan görüntü!

03 Mayıs 2015 Pazar - 11:43




Adana'da sürücünün otomobilin üzerine 6 halı koyarak taşıması görenleri hayrete düşürdü. Sürücünün trafik güvenliğini hiçe sayarak hızlı gitmesi de şa





Adana'nın Seyhan ilçesi, Fatih Mahallesi Kıyıboyu Caddesi'nde bir kişinin otomobilin üzerine 6 halı koyarak taşıması görenleri hayrete düşürdü. Sürücünün trafik güvenliğini hiçe sayarak 100 kilometre hızla gitmesi de ağızları açık bıraktı.

HIZ BİLE YAPTI

Seyhan ilçesi, Fatih Mahallesi Kıyıboyu Caddesi'nde otomobilinin üzerinde halı taşıyan sürücü herkesi şaşkına çevirdi. Otomobilinin tavan kısmı ve arka kısmına yerleştirdiği 6 halıyı bağlayıp taşıyan sürücü diğer sürücülerin şaşkın bakışları arasında yaklaşık 100 kilometre hızla caddede yoluna devam etti.

İÇİ-DIŞI HEP DOLU

Otomobilin arkasına halılar geldiği için dikiz aynasından yolu da göremeyen sürücü bütün trafik kurallarını alt üst ederek seyir etti. Otomobilin dışı gibi içinin de eşyalar ile dolu olduğu görüldü.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap