SON DAKİKA



Haber > Magazin > Şaşırtan itiraf: "Duşta ağladım.."

Şaşırtan itiraf: "Duşta ağladım.."

20 Mayıs 2020 Çarşamba - 11:07




Kerem Bürsin katıldığı bir yanında çarpıcı açıklamalarda bulundu. 'Şeref Meselesi' dizisindeki karakterinden çok etkilendiğini söyleyen oyuncu, "rolden çıkmakta zorlanıyordum" itirafıyla dikkat çekti.





Türsak Vakfı’nın Senaryo Sohbetleri’ne katılan Kerem Bürsin, oyunculuk macerasıyla ilgili pek çok konuda ilginç açıklamalarda bulundu.
Bir dönem Kanal D'de ekrana gelen 'Şeref Meselesi' dizisinden çok etkilendiğini söyleyen oyuncu, rolden çıkmakta zorlandığını belirterek şunları söyledi:
"Mesela 'Şeref Meselesi’nde o karakterle hep eve gidiyordum. Arkadaşlarım benden bunalmıştı çünkü sinirli bir karakterdi. Öfkesi olan bir karakterdi, onu hatırlıyorum. Öfkeli öfkeli takılıyorum, öfkem vardı."
"Babamı kaybettiğim sahne vardı başlarda eve gittim, duştayım ağlıyorum falan... O heyecan tabii, önemli ki... Biraz kendimi fazla yıprattım ama güzeldi."
Bürsin, Türkiye’deki ilk yıllarında aksanı kötü olduğu için bir senaristin kendisinden bir şey olmayacağını söylediğini belirtip, şiveli bir karakteri oynamayacağını söyledi.
Bazı durumlarda duygunun aksanın önüne geçtiğini de savunan oyuncu, "Bazı şeylere kısıtlıyım. Bazı projeleri teklif gelse bile kendimi orada göremiyorum, inanmıyorum. Şiveli bir karakter oynamam."
"'Bunu cidden yapmak istiyorsak, bir sene çalışmam lazım' diyorum. Bana zamanında bir senarist, 'Bu çocuğun aksanı çok kötü. Bu piyasada bir şey olmaz' demişti."
"Oyunculukta en önemli şey duygu. Biz bir karakter canlandırıyoruz ve yaşatıyoruz, duygu en samimi şey. Duygu, aksanın da önüne geçer. Duyguyu verebiliyor ve o karaktere giriyorsan, seyirci de o aksanı kabul edecek" sözlerini kullandı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap