SON DAKİKA



Haber > Magazin > Sarp Apak koronavirüse yakalandı

Sarp Apak koronavirüse yakalandı

12 Ocak 2022 Çarşamba - 19:17




Şimdilerde 'Kaderimin Oyunu' adlı dizide 'Mahir' karakterine hayat veren oyuncu Sarp Apak da koronavirüse yakalanan ünlüler kervanına katıldı. Apak, hastalığa yakalandığını Instagram'dan duyurdu.





Daha önce 'Avrupa Yakası', 'Jet Sosyete', 'Yalan Dünya', 'Kavak Yelleri' gibi dizilerde rol alan ve bu sezonda da Star TV'de yayınlanan  'Kaderimin Oyunu' dizisinde 'Mahir' karakterine hayat veren Sarp Apak koronavirüse yakalandı.

Hastalığa yakalandığını Instagram hesabından yayınladığı video ile duyuran oyuncu, "Maalesef şu son dalgada ben de covid oldum, pozitifim. Karantina sürecindeyim. Tüm karantina sürecinde olan ya da sağlık sorunu yaşayan herkese de geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Aldığımız bütün önlemlere rağmen maalesef bulaştı. Çok kolay ve hızlı bulaşıyor. Lütfen dikkatli olun" ifadelerini kullandı.

Gönderisine; "Aşı sayesinde rahat geçiriyorum, kendinize dikkat edin" notunu da düşmeyi ihmal etmeyen Apak'a çok sayıda 'geçmiş olsun' mesajı geldi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap