SON DAKİKA



Haber > Magazin > Sarıkaya’nın ayrılık sessizliği!

Sarıkaya’nın ayrılık sessizliği!

31 Aralık 2020 Perşembe - 16:53




Serenay Sarıkaya, önceki gün Etiler’de objektiflere yansıdı. Aracının içinde görüntülenen oyuncu, soruları yine yanıtsız bıraktı.





Cem Yılmaz’dan ayrıldıktan sonra suskunluğa bürünen Serenay Sarıkaya önceki gün Etiler’de objektiflere yansıdı. Hürriyet’ten Sayit Durmaz’ın haberine göre aracının içinde görüntülenen oyuncu, soruları yine yanıtsız bıraktı.

İLİŞKİLERİ OLAY OLMUŞTU…

2020 yılın en çok konuşulan olayı Cem Yılmaz ve Serenay Sarıkaya'nın birlikteliği oldu. Cem Yılmaz, Defne Samyeli ile olan ilişkisini sonlandırmış hemen ardından oyuncu Serenay Sarıkaya ile aşk yaşamaya başlamıştı.

Sürpriz birliktelik tartışmaları da beraberinde getirmişti. Samyeli, Yılmaz ve Sarıkaya aşkına 'Görmemişim, hiç ihtimal vermedim. Hiç konduramadım' açıklamasıyla tepki göstermişti.

Çok konuşulan Serenay Sarıkaya, Cem Yılmaz birlikteliği ekim ayında Yılmaz'ın ‘Ayrıldınız mı?’ sorusuna verdiği ‘evet’ cevabıyla son buldu. İkili o günden sonra hiçbir araya gelmedi. Çift ayrılık soruları karşısında sessiz kalmayı tercih etti.

 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap