SON DAKİKA



Haber > Magazin > "Sarf ettiğim sözler şov amaçlıydı"

"Sarf ettiğim sözler şov amaçlıydı"

25 Eylül 2020 Cuma - 10:13




Antalya'da çıktığı bir sahnede sanatçı Yeşim Salkım'a hakaret eden Murat Övüç'ün konser anlaşması iptal edilmiş, Övüç'ün yerine Yeşim Salkım sahneye çıkmıştı.





Antalya'da çıktığı bir sahnede sanatçı Yeşim Salkım'a hakaret eden Murat Övüç'ün konser anlaşması iptal edilmiş, Övüç'ün yerine Yeşim Salkım sahneye çıkmıştı. Gelen tepkiler üzerine Murat Övünç, Yeşim Salkım'dan özür dilemiş ancak Yeşim Salkım sosyal medya fenomeni hakkında savcılığa suç duyurusunda bulunmuştu.

Gelen tepkiler üzerine Murat Övüç, Yeşim Salkım'dan özür diledi. Murat Övüç; "Sayın Yeşim Salkım hanımefendiden çok özür diliyorum. Yaptığım çok büyük bir terbiyesizlikti. Bu arada çalıştığım firmalara 'Murat Övüç'ü çıkarmayın' diye telefonlar geliyormuş. Bir insanın ekmeğiyle oynanmaz. Tekrar özür dilerim, saygılar" demişti.

Sabah'tan Atakan Irmak'ın haberine göre; Yeşim Salkım'ın şikâyetinin ardından İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Murat Övüç hakkında soruşturma başlattı.

Savcılık yürütülen soruşturma kapsamında Övüç'ün ifadesini aldı. Murat Övüç savcılıkta verdiği ifadesinde, "Ben Bursa'da verdiğim bir röportajımda 'Kadının erkeğin arkasında yürümesinde bir sakınca yoktur.' demiştim. Bu olay çarptırılarak halkı kin ve düşmanlığa sevk etmiştir. Benim Antalya'da bulunan mekânda Yeşim Salkım hakkında söylediğim sözler sahnede şov amaçlı sarf ettiğim sözlerdir.' şeklinde konuştu.

Savcılık söz konusu şikayete konu olan suçun uzlaşmaya tabi suçlardan sayıldığı için dosyayı uzlaştırma bürosuna gönderdi. İki taraf ilerleyen günlerde uzlaştırmacı aracılığıyla irtibata girecek.

 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap