SON DAKİKA



Haber > Magazin > Sahilde otururken bir anda denizi boyladı!

Sahilde otururken bir anda denizi boyladı!

31 Mayıs 2016 Salı - 17:38




Üsküdar sahilinde 23 yaşındaki genç kız dengesini kaybedince, bir anda denize düştü. Genç kız çevredeki vatandaşlar tarafından kurtarıldı.





Üsküdar Salacak sahilinde oturan 23 yaşındaki Hatice Demir, bir anda dengesini kaybederek denize düştü. Genç kızın denize düştüğünü gören çevredeki kişiler polise ve 112 sağlık ekiplerine haber verdi. Bu sırada sahilde bulunan 2 kişi denize girerek boğulmakta olan genç kızı kurtardı.

Vatandaşlar tarafından kıyıya çıkarılan Hatice Demir, sahil güvenlik botuna alınarak Harem'deki Kıyı Emniyeti İstasyonu'na götürüldü. Burada ambulansa konulan genç kız, Haydarpaşa Numune Hastanesi'ne götürüldü. Demir'in sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

"İKİ GÜNDE BİR BİRİSİ DÜŞÜYOR"

Denize düşen genç kızı gören bir vatandaş bölgenin güvensiz olduğuna dikkat çekerek, "2 günde bir birisi düşüyor. Buralarda koruyucu zincirler vardı, söktüler onları, insanlar birbirine çarpıyor, gözü kararıyor düşüyor. Arkadaşlar atlayıp kadını kurtardılar. Buradaki zincirleri gece kesip çıkarttılar. Babalar, demirler vardı, kaldırdılar" sözlerini kaydetti.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap