SON DAKİKA



Haber > Magazin > Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'dan Özkan Uğur açıklaması

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'dan Özkan Uğur açıklaması

25 Haziran 2023 Pazar - 12:47




Efsane müzik grubu MFÖ'nün üyelerinden Özkan Uğur, 2013 yılında yakalandığı lenfomayı tedavi sürecinin ardından atlatmıştı. Hastalığı nükseden 69 yaşındaki sanatçının uzun süredir yoğun bakımda olduğu ise önceki gün öğrenilmişti. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, tedavi gören Özkan Uğur'un sağlığı hakkında bildi verdi.





Lenf kanserini 3 kez yenen MFÖ grubunun üyesi Özkan Uğur’un yoğun bakımda olduğu öğrenildi. MFÖ grubunun bir diğer üyesi olan Fuat Güner, önceki gün yakın arkadaşının sağlık durumu hakkında açıklamalarda bulundu.

Özkan Uğur’un yoğun bakımda olduğunu doğrulayan Güner, şu ifadeleri kullandı:

Kemoterapi aldığı için böbrekleri ve ciğerleri çok zorlanıyor. Ciğerlerine müdahale edildi ve bir miktar su çekildi. Ama doktorlarından aldığımız bilgiye göre 4-5 gün içerisinde dostumdan güzel haberler alacağız.

  Sağlık Bakanı Fahrettin Kocadan Özkan Uğur açıklaması

 


"YOĞUN BAKIMDA DEVAM EDİYOR"

Son olarak Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sanatçının sağlık durumuyla ilgili sosyal medya hesabından açıklama yaptı:

Ünlü sanatçımız Özkan Uğur’un tedavisi, bulunduğu hastanede halen yoğun bakımda devam ediyor. Durumuyla ilgili olumlu gelişme haberlerini en kısa sürede verebilmeyi temenni ediyor, kendisine ve sevenlerine geçmiş olsun diyorum.

AİLESİ AÇIKLAMA YAPTI

Entübe edildiği de iddia edilen usta sanatçının ailesi de konuyla ilgili açıklama yapmıştı. Özkan Uğur'un Instagram hesabından yaptıkları paylaşımla hayranlarını bilgilendiren aile, şu ifadeleri kullanmıştı:


Özkan Uğur’umuzun tedavisi devam etmekte olup, 29 Mayıs’tan bu yana yoğun bakımdadır. Dün itibarıyla hastalığıyla ilgili çok güzel haberler almaya başladık. Doktorlarının büyük gayreti ve Allah’ın izniyle tedavilerin yan etkilerinden kaynaklanan sorunlarının da yakında çözüleceğine ve yoğun bakımdan çıkacağına inancımız tamdır. Hakkında çıkan kaynağı belirsiz olumsuz haberlere itibar etmemenizi rica ediyoruz. Yakında iyi haberlerini de bizzat vereceğiz inşallah.Ailesi olarak gösterdiğiniz ilgiye çok teşekkür ediyoruz. Dualarınızı esirgemeyin.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap