SON DAKİKA



Haber > Magazin > Sadakatsiz'de Derin diziden ayrıldı mı?

Sadakatsiz'de Derin diziden ayrıldı mı?

07 Nisan 2021 Çarşamba - 10:47




Sadakatsiz'den ayrılacağı konuşulan Melis Sezen hakkında dikkat çeken bir gelişme yaşandı.





Sadakatsiz 25. bölüm fragmanı yayında! Derin, yaralı halde Asya'nın evine geliyor. Bulunan ceset, Derin'e ait olmayınca Volkan rahat bir nefes alıyor.

Asya ise gece evinin yakınlarında Derin'i görünce peşinden koşarak onu durdurmaya çalışıyor. Derin'in kanlar içinde Asya'nın kollarında yığılıyor.

SADAKATSİZ DERİN ÖLDÜ MÜ?

Sadakatsiz dizisinde Derin'in öldürüldüğü iddia edildi. Melis Sezen'in diziden ayrılacağı iddia edilmişti. Yayınlanan son fragmanda Derin'in öldüğü ve polis ekiplerinin arama yaparken bulduğu bir mektup okunduğu görüldü.

Ayrıca ekipler Derin'in telefonuna gelen tehdit mesajlarını buldu. Derin'in ölüp ölmediği bu akşamki bölümde netleşecek.


Sadakatsiz dizisi 2015 yılında BBC One kanalında yayınlanan Doctor Foster isimli yabancı mini drama dizisinden uyarlaması.

Sadakatsiz dizisinin orijinali Doctor Foster'da Derin karakterinin uyarlandığı Kate karakterinin ölerek diziye veda ediyor.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap