SON DAKİKA



Haber > Magazin > Sabancı, Alkoçlar'ın fotoğraflarını sildi!

Sabancı, Alkoçlar'ın fotoğraflarını sildi!

08 Ekim 2016 Cumartesi - 17:29




Cemiyetin önemli ailelerinin çocukları Hakan Sabancı ve Aslışah Alkoçlar'ın biten ilişkisinin ardından Sabancı, Instagram'daki fotoğrafları da sildi.





1 yılı aşkın süredir birlikte olan Hakan Sabancı ve Aslışah Alkoçlar çifti, geçtiğimiz günlerde ilişkilerine nokta koyma kararı aldı.

Cemiyet hayatının önemli ailelerinden olan Sabancı ve Alkoçlar ailesi, çiftin evleneceklerini düşünürken bu sürpriz ayrılık herkesi şaşkına çevirdi. Sosyal medya üzerinden de zaman zaman birlikte yer aldıkları fotoğrafları takipçilerinin beğenisine sunan ikiliden Hakan Sabancı, Instagram hesabı üzerinde sosyetik güzel ile birlikte yer aldığı tüm fotoğrafları sildi.

KONSERDE YALNIZDI

Geçtiğimiz aylarda Tarkan'ın Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi'nde gerçekleştirdiği konsere Hakan Sabancı ile birlikte katılan Aslışah Alkoçlar, bu kez Yalın'ın konserine gitti. Ancak sosyetik güzelin yanı boş kaldı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap