SON DAKİKA



Haber > Magazin > Ruj renginiz kişiliğinizi anlatıyor...

Ruj renginiz kişiliğinizi anlatıyor...

24 Mayıs 2016 Salı - 17:45




Yapılan araştırmalara göre kullandığınız ruj rengi, kişiliğiniz hakkında pek çok ipucu veriyor...





Yapılan araştırmalara göre kullandığınız ruj rengi, kişiliğiniz hakkında pek çok ipucu veriyor. Herkesin favori bir ruj rengi var ancak bu seçimler aslında doğada kendinize en yakın bulduğunuz renk olarak algılanıyor. Renkleri de onlarla yaşadığınız deneyimler sonucu seçiyorsunuz. Yani bir renk sizi pozitif de etkileyebiliyor, negatifte… Annenizin mor rengi sevmesi sizde o renge karşı bir sempati uyandırıyor olabilir.

İşte araştırmaların sonuçlarına dayanarak, favori ruj renginizden kendinize dair bazı ipuçları yakalayacağınız özellikler…

Nude

Bazı insanlar utangaç olduğunuzu düşünse de henüz sizin hakkınızda hiçbir şey bilmiyor! Tam tersine, aslında herkesin ihtiyacı olan o huzurlu dost sizsiniz. Eğer çevrenizdeki insanlar bir tavsiyeye ihtiyaç duyarsa ilk size geliyor.

Kahverengi


Güvenilir ve sakin bir kimliğiniz var. Nostaljik ve romantik ruhunuzu doruklarda yaşamayı seviyor olsanız da aslında iddialı seçimler ile güçlü tarafınızı ön plana çıkarıyor ve bunu kullanmaktan korkmuyorsunuz.

Pembe ve mor

Pembe ve mor ruj seven kadınların anlayışlı ama bir o kadar hırslı bir kimliği bulunuyor. Konu ciddi kararlar vermek olduğunda her zaman riske girmemeyi tercih ederler. Aksesuara oldukça düşkünlerdir ve özellikle güneş gözlüğüne bir servet harcayabilirler.

Mercan ve turuncu

Mercan ve turuncu tonlarından vazgeçemeyen kadınların bardağın dolu tarafını görme konusunda üstlerine yoktur. Her zaman pozitif olan bu kadınlar, deneyim kazanmatan ve hayatlarına bu şekilde yön vermekten korkmazlar.


Kırmızı ve bordo

Kırmızı ve bordo renklerini tercih eden kadınlar özgüvenli, iddialı ve cüretkar bir kişiliğe sahipler.  Her zaman dikkatleri üzerine çekmekten asla korkmazlar ve stil konusunda oldukça iddialıdırlar.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap